Πρεμιέρα Fuga

0

Ξεκίνησαν οι παραστάσεις του Fuga για δεύτερη σεζόν. Μια κωμωδία που όμως δεν απέχει από την πραγματικότητα και που σε βάζει να δεις πόσο μοιάζουν οι μεσογειακοί λαοί σε πολλά σημεία αλλά και στην πονηριά και την διαπλοκή. Έχει πολύ ενδιαφέρον το έργο στην πλοκή του γιατί κρατάει την περιέργεια του θεατή μέχρι τέλους…

Η πρεμιέρα ήταν λαμπερή γιατί παρευρέθηκε ο ίδιος ο συγγραφέας Jordi Galceran, ο οποίος μας έχει χαρίσει πολύ ωραία κείμενα και εμείς επίσης τον έχουμε τιμήσει πολλές φορές γιατί τα εργα του έχουν αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό, όπως «Υπόθεση Γκρονχλομ’ και Το Δάνειο», που παίζεται τώρα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
1311

Στοιχεία παράστασης

Ο Υπουργός Ισίδρο Γκαλιάνα παραιτείται λόγω ενός σκανδάλου που αποκαλύφθηκε εις βάρος του και ετοιμάζεται να δώσει τέλος στη ζωή του, στη βίλα που “κέρδισε” με τις κομπίνες του. Πριν “φύγει” θέλει να καλέσει για πρώτη και τελευταία φορά μια… επαγγελματία. Από τη βίλα όμως θα περάσει όχι μόνο ένα call-girl αλλά και μια μυστηριώδης πλασιέ, ένας πληρωμένος δολοφόνος και μια… μουγκή παράλυτη πεθερά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Σκηνικά – Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη

Επιμέλεια Κίνησης: Νατάσα Παπαμιχαήλ

 ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Λεωνίδας Κακούρης, Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Μπέτυ Αποστόλου.

Θέατρο OLVIO, [email protected],  τηλ: 210-3414.118

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here