ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ LIVE

0

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ LIVE

ΜΥΡΤΙΛΛΟ ΚΑΦΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, νέος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα unplugged live στο Μύρτιλλο café. Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, μιας και είναι το πρώτο café στην Ελλάδα που λειτουργεί έχοντας αποκλειστικά ως εργαζόμενους άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Μετά από την επιτυχία του στο The Voice of Greece 2, όπου ο κόσμος τον αγάπησε και τον αγκάλιασε θερμά, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την σφραγίδα του γνωστού παραγωγού Θοδωρή Μανίκα. Μας συνεπήρε με μία εξαιρετική διασκευή της γνωστής επιτυχίας των ‘70s “Τζίνι”, το οποίο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, και τώρα κυκλοφορεί το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο “Φτιάξ’ τα με ένα στέλεχος”. Σημαντικό στοιχείο και των δύο τραγουδιών είναι η παραγωγή και ενορχηστρωτική άποψη του ξεχωριστού και ταλαντούχου Θοδωρή Μανίκα.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, μας προσκαλεί σε ένα unplugged live, για να γίνουμε όλοι μία παρέα, να διασκεδάσουμε, και να τραγουδήσουμε μαζί γνωστά ροκ και έντεχνα τραγούδια στους ήχους της κιθάρας και της φωνής του. Στην βραδιά αυτή θα συμμετέχουν και ο αδελφός του, Παναγιώτης Αγγελόπουλος όπου θα παίζει κιθάρα και θα τραγουδάει, και ο φίλος του Θωμάς Στεργίου ο οποίος θα τους συνοδεύει με την φωνή του.

Ραντεβού λοιπόν, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Μύρτιλλο café, για να περάσουμε μία καλοκαιρινή βραδιά με το κέφι και την ενέργεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, και επί τη ευκαιρία να γνωρίσουμε και αυτόν τον υπέροχο χώρο.

 

Μύρτιλλο Καφέ: Ευσταθίου Λάμψα και Τριφυλίας (Πάρκο ΚΑΠΑΨ), Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 211 0123176

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here