MegArt Gallery by GFC / εγκαίνια

Όλοι Μαζί τη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ΄18 ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία υπέρλαμπρη βραδιά και σε έναν κατάμεστο από επισκέπτες χώρο, ώστε τα εγκαίνια του νέου πολυχώρου Πολιτισμού MegArt Gallery στην Αθήνα να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία και να βοηθήσουν έμπρακτα το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, στην ομώνυμη έκθεση Τέχνης.
Οι Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί GFC, ο Σύλλογος ‘’Αγαπώ Εθελοντισμό’’ και η Αναστασία Γκούβα, συνέπραξαν σε αυτό το δρώμενο αγάπης με 41 εικαστικούς δημιουργούς που διέθεσαν τα έργα τους και κατάφεραν να ενισχύσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα από το πρώτο artistic project του νέου χρόνου τα παιδιά με πολυαναπηρία ! Η εικαστική αυτή έκθεση που προάγει τον εθελοντισμό είναι μία από τις πολλές δράσεις των GFC για ευπαθείς ομάδες και μία δυναμική αρχή μέσα από τη MegART Gallery για τη προώθηση των Τεχνών !

Υποστηρικτές της έκθεσης Τέχνης All Together ήταν τα Οινοποιεία Παπαγιαννακόπουλου και ο art director ‘Αρης Ρουπίνας.

MegArt Gallery by GFC ( the european culture point in Athens ): Κασομούλη 102 Αθήνα (μετρό αγ. Ιωάννης)

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο