Απόκριες στο Black Duck Από τον John Lennon στον Χιώτη

Απόκριες στο Black Duck

Από τον John Lennon στον Χιώτη

Φέτος, τα ανήσυχα Μαύρα Παπιά της γνωστής φαμίλιας των Ducks που εδρεύουν στην Χρήστου Λαδά, ανοίγουν την δισκοθήκη τους και ετοιμάζουν αποκριάτικα parties με καθημερινές μουσικές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες και τις απαιτήσεις.

«Twist and shout» μας τραγουδάνε οι “Peppers Beatles Tribute Band” την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 21.30 και μας οδηγούν σε ξέφρενους ρυθμούς και χορό μέχρι να λιώσουμε τα παπούτσια μας!!

Να μην παραλείψουμε τους resident duck dj’s που με ιδιαίτερη μαεστρία θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε από τα rock’n’roll του Elvis μέχρι τα μάμπο του Χιώτη, πίνοντας Tequila παρέα με τους Champs.

Tip1: Μην παραλείψετε να ακούσετε την τελευταία Κυριακή, τον dj Sam που δένει προκλητικά με τις μουσικές του επιλογές, την παράδοση του Καρναβαλιού με τα Blues του Σικάγο.

Tip2: Επειδή, όπως είναι γνωστό, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, καθ’ όλη την διάρκεια των γιορτινών ημερών μας περιμένει το πρόσφατα ανανεωμένο μενού από την ομάδα των σεφ της Μαύρης Πάπιας.

Black Duck Multiplarte –Ντόρα  Ρίζου

Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackd uck.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων