ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ –FULL TIME GR

1.Θύμιο πότε αποφάσισες ότι θες να υπηρετήσεις το τραγούδι και γενικότερα την μουσική;

Στα 15 όταν ένα μέλος των Nerve ,συγκροτήματος που συμμετείχα έφηβος, με κόλλησε το μικρόβιο για την ζωή των αναγνωρισμένων μουσικών.

2.Μας παρουσίασες πρόσφατα ένα νέο τραγούδι ο ‘’Μπίλλυ ο Φου’’πες μας δυο λόγια;

Το τραγούδι είναι το πρώτο της συνεργασίας με τον DJ ALX. Μιλάει για την ζωή ενός τύπου , του Μπίλλυ, και για το πώς βιώνει την καθημερινότητα στην αλητεία εκ του ασφαλούς . Με τα χρόνια θα χρειαστεί να να αντιμετωπίσει τις συνέπειες που δεν είναι ευδιάκριτες στο ξεκίνημά του.

3. Τι σημαίνει για σένα μουσική;

Για εμένα είναι το μέσο να πω την δική μου αλήθεια και η ανάγκη να εκφραστώ δημιουργικά .

4. Πώς βλέπεις το τοπίο της σύγχρονης μουσικής σήμερα;

Το ίντερνετ και η εξοικείωση του κόσμου με την τεχνολογία έχει ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας με το κοινό. Αυτό έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο και την αποτελεσματικότητα που μπορεί ένας καλλιτέχνης να παρουσιάσει το έργο του.  Αυτό για την χώρα μας σημαίνει πολλές ευκαιρίες και ταυτόχρονα ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό για όλους. Ενώ , οικονομικά, η επιβίωση των μουσικών έχει γίνει δυσκολότερη , δημιουργικά το τοπίο είναι πολύ πλουσιότερο.

5.Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Ιδανικά θα ήθελα να έχω οικογένεια, μουσική καριέρα, και να έχω δραστηριοποιηθεί στους μελλοντικούς αγώνες για ένα καλύτερο κόσμο.

6.Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί γύρω σου;

Με ενοχλεί η ανισότητα, η αδικία και ο εγωισμός. Ο φόβος περισσεύει και η ελπίδα λιγοστεύει, θέλω να αλλάξουμε το κλίμα .

7.Στην κοινωνία γενικότερα;

Η ελληνική κοινωνία δοκιμάζετε, περνάει φάση εσωστρέφειας και απογοήτευσης Χρειαζόμαστε σύντομα μια νίκη για να γίνει η αρχή σε μια σειρά αλλαγών που είναι απαραίτητες.

8.Μελλοντικά σχέδια;

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το video clip για το “Μπίλλυ ο Φου” και θα γίνει και το πρώτο live για το 2018. Ετοιμάζουμε δύο νέα τραγούδια και θα ακολουθήσουν και άλλα. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε το υλικό για τον νέο δίσκο στο 2018 και να πυκνώσουμε τις ζωντανές εμφανίσεις.

9.Δυο λόγια για τους αναγνώστες τoυ Full time gr;

“Θέλουμε απλά μια πρώτη αντίδραση στο δόγμα του τρόμου,

τα παρατήσαμε όταν χάσαμε τις μάχες του δρόμου”

ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ – INTERVIEW KIT                              


ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

 

ΜΠΙΛΛΥ Ο ΦΟΥ – ΝΕΟ SINGLE

https://www.dropbox.com/s/cb5ib6gxa4jv3p7/%CE%98%CE%A5%CE%9C%CE%99%CE%9F%CE%A3%20%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3%20-%20%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%9B%CE%9B%CE%A5%20%CE%9F%20%CE%A6%CE%9F%CE%A5.mp3?dl=1

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων