Christian Ronig live παρουσίαση “Greece is mine”

 

Christian Ronig live παρουσίαση

 Έχετε αναρωτηθεί πως θα ακούγονταν στα αγγλικά, τραγούδια όπως τα «Μινόρε της Αυγής», «Ένα αστέρι πέφτει πέφτει», «Ξημερώνει», «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ», «Όταν χαράζει»;

Ο Christian Ronig, στο album του “Greece is mine” διασκευάζει μοναδικά δέκα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν τα είχαμε ποτέ φανταστεί όπως αυτός.

Σας περιμένουμε στην πρώτη τους ζωντανή παρουσίαση- μόνο για δημοσιογράφους- που θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στο κοινωνικό Myrtillo café (Ευσταθίου Λάμψα και Τριφυλίας (Πάρκο ΚΑΠΑΨ), Αθήνα 115 24.

 

Το album “Greece is mine” κυκλοφορεί από την Violins productions*

Christian Ronig : φωνητικά, κιθάρα

Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα

Jan van de Engel: τύμπανα

Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο

Γιώργος Τσιατσούλης: ακορντεόν

Λευτέρης Χαβουτσάς: ηλεκτρική κιθάρα

* Violins productions: Mε έδρα την Πάρο, μετράει στα πανιά της ήδη 16 παραγωγές, κυριολεκτικά  handmade . Τα γραφεία  και το studio  της εταιρείας φύονται στον Κάμπο της Νάουσας.

«Θα έλεγε κανείς ότι το studio και πιο πέρα οι ελιές  και τα χωράφια  είναι μια φυσική κατάσταση που μας επηρεάζει. Κάθε παραγωγή έχει την ιστορία της. Αυτή εδώ  προέκυψε μέσα από  διάφορες συμπτώσεις  που μας έφεραν το υλικό μέσα στα αυτιά μας  και βρεθήκαμε στο στούντιο την επόμενη μέρα. Ελπίζουμε αυτός ο ενθουσιασμός να έπιασε τόπο και να κάναμε καλή δουλειά»

Σπύρος Μπάλιος

Contact info :

violinsproductions @gmail.com

www.violinsproductions.com

© 2018 – Balios Ltd – Violins Production

 

Τo MYRTILLO αποτελεί μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Ειδικού Σκοπού (Ένταξης ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας) ιδρυθείσα σύμφωνα με τον νόμο 4019/2011.

Από τον Οκτώβριο 2013 λειτουργεί ως cafe – πολυχώρος Λόγου/Τέχνης, και αποτελεί μια καινοτόμο αυτοδύναμη εργασιακή και εκπαιδευτική μονάδα, όπου όλοι οι εργαζόμενοί της είναι συνυπεύθυνοι για τη βιωσιμότητά της.

Σήμερα το 90% των εργαζομένων στο Myrtillo ανήκει στις ευάλωτες ομάδες (άτομα με αναπηρίες).

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο