Odeon Store: Αγαπημένες ταινίες σε τιμές έκπληξη!

Odeon Store: Αγαπημένες ταινίες σε τιμές έκπληξη!

Επισκεφθείτε το Odeon Store και αποκτήστε κορυφαίες ταινίες, στις  πιο προσιτές τιμές, τώρα και με αντικαταβολή.

Η Odeon έχοντας ως στόχο να προσφέρει συνεχώς μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό με άκρως συναρπαστικό περιεχόμενο, ανανεώνει το διαδικτυακό της κατάστημα Odeonstore.gr. Πλέον, η διασκέδαση στο σπίτι περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς εύκολα και γρήγορα μπορείτε να αποκτήσετε, στις καλύτερες τιμές, DVD & Blu-Ray κορυφαίων αγαπημένων κινηματογραφικών ταινιών. Ανακαλύψτε τον υπέροχο «κόσμο» του Odeonstore.gr με εξαιρετικές προσφορές και πακέτα δώρων, από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες, αλλά και παλιές κλασικές ταινίες που είναι απαραίτητο να βρίσκονται στη συλλογή σας.

 

Κάθε μήνα, θα βρείτε μοναδικές προσφορές και ιδιαίτερα πακέτα δώρων, που είναι σίγουρα μία καλή ευκαιρία για να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τον Φεβρουάριο, αποκτήστε αγαπημένες ταινίες όπως το «Logan», το «Spectre», το «το Κορίτσι στο Τρένο» και την ταινία που αποτελεί ύμνο για τον έρωτα, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «La La Land».

 

Περιηγηθείτε εύκολα και διαλέξτε τις ταινίες που προτιμάτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 3000 ταινίες για κάθε γούστο σε όλες τις κατηγορίες όπως περιπέτειες, δράμα, κοινωνικές, ρομαντικές, κωμωδίες και μιούζικαλ.

Δεν ξεχνάμε όμως και τους μικρούς μας φίλους, αφού μέσα στο Odeon Store θα βρείτε πολλές παιδικές ταινίες που θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές γέλιου σε ολόκληρη την οικογένεια, όπως «Ο Γιός του Μεγαλοπατούσα», ο πολυαγαπημένος «Πάντινγκτον», «Η Εποχή των Παγετώνων», «Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης», τα «Αυτοκίνητα», τα  «Minions» και πολλές ακόμα.

 

Η διαδικασία παραγγελίας είναι εξαιρετικά άμεση και πλέον γίνεται ακόμα πιο εύκολη, αφού στους χρήστες δίνεται η δυνατότητα αντικαταβολής, ως τρόπος πληρωμής.

Αποκτήστε τις αγαπημένες σας ταινίες στις καλύτερες τιμές μέσω του Odeonstore.gr και απολαύστε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με την οικογένεια και τους φίλους σας!

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων