Ανακοίνωση Ακρόασης για νέα παραγωγή στη Γερμανία

 

Ανακοίνωση Ακρόασης από τον σκηνοθέτη Κώστα Παπακωστόπουλο

για τη νέα του παραγωγή στη Γερμανία

Ο σκηνοθέτης Κώστας Παπακωστόπουλος αναζητά για τις ανάγκες της χειμερινής παραγωγής του  Ελληνογερμανικού Θεάτρου στην Κολωνία ερμηνευτές και συγκεκριμένα: Άντρες, επαγγελματίες ηθοποιούς από 30 έως 45 ετών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας. Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα. Όσοι κληθούν θα πρέπει να προετοιμαστούν σε υλικό που θα σταλεί στα προσωπικά τους e-mails.

 

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από τη Δευτέρα 12/3/18 μέχρι και την Δευτέρα 27/3/18:

– ηλεκτρονικά στο e-mail  [email protected] με την ένδειξη στο θέμα του e-mail  «Ακρόαση – Ελληνογερμανικό Θέατρο».

Η  ενημέρωση των υποψηφίων στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω e-mail.  Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail  μέχρι την Τρίτη 27/3/18 για το αν θα συμμετάσχουν στην ακρόαση, που θα γίνει την Παρασκευή 30/3/18, 12:00 -16:00, στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο