The Strangers: Ματωμένη Νύχτα The Strangers: Prey at Night

29 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την ODEON

 Τρέιλερ: https://youtu.be/tEadaD6PXOY

 

Δέκα χρόνια μετά το απίστευτα επιτυχημένο φιλμ τρόμου του Μπράιαν Μπερτίνο «Κλείδωσες;» (The Strangers) , ο Γιοχάνες Ρόμπερτς σκηνοθετεί την ακόμα πιο τρομακτική συνέχειά του, με την Κριστίνα Χέντριξ και τον Μάρτιν Χέντερσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λίγα λόγια για την ταινία

H Σίντι (Κριστίνα Χέντριξ) και ο Μάικ (Μάρτιν Χέντερσον) ξεκινούν οδικώς για την εξοχή μαζί με την ατίθαση έφηβη κόρη τους, Κίνσι (Μπέιλι Μάντισον), και τον μεγάλο τους γιο, Λουκ (Λιούις Πούλμαν). Κανείς δεν φαντάζεται ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή εκδρομή, θα καταλήξει στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους… Κατά την άφιξή τους σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, ένα χτύπημα στην εξώπορτα θα οδηγήσει σε μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου. Τρεις άγνωστοι ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις θα αναγκάσουν τα μέλη της οικογένειας να παλέψουν για τη ζωή τους.

Χτίζοντας τον τρόμο

Στην ταινία τρόμου του Μπράιαν Μπερτίνο «Κλείδωσες;» (The Strangers), τρεις μεταμφιεσμένοι άγνωστοι εισβάλλουν σε ένα σπίτι στην εξοχή και τρομοκρατούν ένα νεαρό ζευγάρι (Λιβ Τάιλερ, Σκοτ Σπίντμαν). Στο σίκουελ του Βρετανού Γιοχάνες Ρόμπερτς  «The Strangers: Ματωμένη Νύχτα», θύματα των τρομακτικών «ξένων» είναι μια αποξενωμένη οικογένεια που ξεκινά ένα ταξίδι με προορισμό ένα οικοτροφείο στο οποίο θα εγκατασταθεί  η μικρή κόρη.  «Πρόκειται για μια απομακρυσμένη οικογένεια που είναι στο χείλος του γκρεμού και προσπαθεί να έρθει κοντά», αναφέρει ο σκηνοθέτης.

 

Όπως στην πρώτη ταινία, έτσι και εδώ, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους χαρακτήρες και στη σχέση τους, κάτι που ανεβάζει την αγωνία όταν το κυνήγι τους ξεκινά. «Θέλαμε το κοινό να νοιάζεται για τους χαρακτήρες και για το αν θα επιζήσουν ή θα πεθάνουν, γι αυτό και επενδύσαμε σε αυτούς. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να αυξήσεις το σασπένς και να βιώσεις πραγματικά τον φόβο», αναφέρει ο παραγωγός Τζέιμς Χάρις.

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία Γιοχάνες Ρόμπερτς
Σενάριο Μπράιαν Μπερτίνο, Μπεν Κετάι
Παραγωγή Τζέιμς Χάρις,  Ουέιν Μαρκ Γκόντφρι, Μσρκ Λέιν, Ρόμπερτ Τζόουνς, Ράιαν Κάβανο
Ηθοποιοί Κριστίνα Χέντριξ, Μάρτιν Χέντερσον,  Μπέιλι Μάντισον,  Λιούις Πούλμαν, Έμμα Μπελόμι
Φωτογραφία Ράιαν Σαμούλ
Μοντάζ Μάρτιν Μπρίνκλερ
Kαλλιτεχνική Διεύθυνση Φρέντι Ουόφ
Μουσική Άντριαν Τζόνστον
Διάρκεια 85’
Διανομή ODEON
Είδος Τρόμου

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο