Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση

Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση

(* σ.σ. δημιουργία των δύο)

 Το brand TWOS κλείνει τον πρώτο χρόνο της δημιουργικής του παρουσίας στην Ελλάδα, προτάσσοντας το ιδιαίτερό του ύφος στις δύο βασικές του δραστηριότητες: την αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή αφενός, και τη διάθεση αρχιτεκτονικού εξοπλισμού αφετέρου.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο TWOS έχει αναλάβει σημαντικό αριθμό ιδιωτικών έργων σε επίπεδο μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής. Το TWOS concept store έχει σημειώσει απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας εξασφαλίσει την προσωπική του εισαγωγή αρχιτεκτονικών ειδών από όλο τον κόσμο καθώς και το νέο e-concept store.

 

Η ανταπόκριση που έχει η παρουσία του TWOS οδήγησε στον τριπλασιασμό της έκτασης των εταιρικών του εγκαταστάσεων. Το καλοκαίρι του 2018 ένας χώρος 300τμ στην Πάρο στεγάζει το αρχιτεκτονικό μελετητικό γραφείο, παρουσιάζει μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά είδη από όλο τον κόσμο και φιλοξενεί τρεις εκθέσεις αναγνωρισμένων καλλιτεχνών.

 

Φιλοσοφία του TWOS παραμένει η υποστασιοποίηση του φάσματος της έννοιας του εύ ζήν. Οι συντελεστές του TWOS, η Τίνα Βασιλικού και ο Αντώνης Κολσούζογλου αποδεικνύουν ότι σε μια εποχή δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι οικονομικοί και αισθητικοί στόχοι επιτυγχάνονται όταν υπάρχει όραμα. Στο μακράν εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο της Νάουσας, δημιουργούν ένα φωτεινό και ζωοδόχο κομμάτι πόλης, καταργώντας το πολυετές αστικό κενό της περιοχής και επιχειρώντας να μεταλαμπαδεύσουν τη διάθεση της δημιουργικότητας.

 

 

TWOS AthensParos
Βασιλικού Τίνα: αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, (+30) 6932-220797, [email protected]
Κολσούζογλου Αντώνης: αρχιτέκτων, (+30) 6977-078176, [email protected]

 

Αθήνα
Ρωμανού Μελωδού 11-13
Τ.Κ. 114 71 Λυκαβηττός, Αθήνα
(+30) 210-6450524

 

Πάρος
Τ.Κ.. 844 01 Νάουσα, Πάρος
(+30) 22843 – 00977

 

Site

twos.gr

 

E-shop

twos.gr/shop

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα