Οι Θεοί της Αιγύπτου

0

Οι Θεοί της Αιγύπτου
Gods of Egypt
Μυθολογία και φαντασία ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Οι Θεοί της Αιγύπτου», μια φαντασμαγορική και περιπετειώδη μάχη για την αιωνιότητα που μας ταξιδεύει στην αρχαία Αίγυπτο!

Σε αυτήν την εντυπωσιακή περιπέτεια δράσης που βασίζεται στην κλασική αιγυπτιακή μυθολογία, η επιβίωση του ανθρώπινου είδους κρέμεται από μία κλωστή, καθώς ο θνητός ήρωας Μπεκ ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο και την πραγματική του αγάπη. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του παντοδύναμου θεού Ώρου σε μια αναπάντεχη συμμαχία ενάντια στον Σετ, τον αμείλικτο θεό του σκότους που έχει υφαρπάξει τον θρόνο της Αιγύπτου, βουτώντας την κάποτε ειρηνική και εύπορη αυτοκρατορία στο χάος και τις διαμάχες.
Καθώς η αγωνιώδης μάχη τους εναντίον του Σετ και των πολεμιστών του τούς φέρνει στην μετά θάνατον ζωή και τα ουράνια, ο θεός και ο θνητός πρέπει να περάσουν δοκιμασίες κουράγιου και αυτοθυσίας, αν θέλουν να ελπίζουν σε επικράτηση στην επική τελική σύγκρουση και απελευθέρωση του κόσμου από τον αδίστακτο δυνάστη τους.
Λίγα λόγια για την ταινία
Η δύναμη των αρχαίων μύθων και η φαντασία μερικών από τους πιο ταλαντούχους εν ενεργεία κινηματογραφιστές ενώνονται στη συναρπαστική περιπέτεια φαντασίας «Οι Θεοί της Αιγύπτου», ένα ασίγαστο ψυχαγωγικό υπερθέαμα που μεταφέρει τους θεατές σε ένα σύμπαν γεμάτο από καταπληκτικούς ήρωες εν μέσω μιας επικής μάχης.

25 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους
Δείτε το trailer: http://bit.ly/1NWHIX1
Σκηνοθεσία Άλεξ Πρόγιας
Σενάριο Ματ Σαζάμα
Μπερκ Σάρπλες
Παραγωγή Άλεξ Πρόγιας
Μπέιζιλ Ιγουάνικ
Ηθοποιοί Τζέραρντ Μπάτλερ
Νικολάι Κόλστερ-Ουαλντάου
Μπρέντον Θουέιτς
Τσάντγουικ Μπόζμαν
Τζέφρι Ρας
Ρούφους Σούελ
Κόρτνεϊ Ίτον
Φωτογραφία Πίτερ Μένζις Τζ.
Μοντάζ Ρίτσαρντ Λιρόιντ
Καλλιτεχνική διεύθυνση Σόφι Νας
Μάικλ Τέρνερ
Μουσική Μάρκο Μπελτράμι
Διάρκεια 100’
Διανομή Odeon