«Αντιπραγματισμός»

0
Ο Χώρος Τέχνης Ηώς παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο

«Αντιπραγματισμός», μία πρωτότυπη ομαδική έκθεση βασισμένη στη λογική της ανταλλακτικής οικονομίας, από την Πέμπτη 2 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016. 
Είναι που οι καιροί μας αναγκάζουν να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με την κατανάλωση, είναι που ψάχνουμε εναλλακτικούς τρόπους για να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε την τέχνη που αγαπάμε. Και αυτό χωρίς να αποκλείονται όσοι δεν έχουν την αγοραστική δύναμη που απαιτεί η απόκτηση ενός έργου τέχνης.
23 καλλιτέχνες προτείνουν λοιπόν μια διαφορετική προσέγγιση και απόκτηση ενός έργου τέχνης από τη κλασσική – αυτή της αγοράς του προϊόντος, μια διαφορετική σχέση ανάμεσα στον καλλιτέχνη και στο κοινό. Μια σχέση που μπορεί να πάει παραπέρα από την σχέση πωλητή-αγοραστή, μια σχέση που θα μπορούσε να προτρέψει και τους δύο σε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία.
 
Ο ενδιαφερόμενος για κάποιο έργο θα προτείνει ένα πακέτο προϊόντων ή υπηρεσιών και η συμφωνία θα κλείνεται κατόπιν συνεννόησης με τον καλλιτέχνη εάν κι εφόσον τον ενδιαφέρει.
[Συμμετέχοντες] 
 
Ρένα Αβαγιανού, Εύη Αθανασίου, Αλέξανδρος Αλιέας, Bregon Agronas, Blanka Amezkua, Μελίτα Αντωνιάδου, Κωνσταντίνος Βερούτης, Τζίμης Ευθυμίου, Ανιές Ζηρίνη-Μπόρσα, Canuto Kallan, Λεωνίδας Καμπούρογλου, Χρήστος Κατρούτσος, Αρετή Κλουτσινιώτη, Κώστας Λιλικάκης, Νικόδημος, Θανάσης Οικονόμου, Δέσποινα Πανταζή, Ελένη Παπανικολάου, Alexandros Pfaff, Ζαχαρίας Πολυχρονάκης, Σπύρος Σιατούφης, Έρη Σκυργιάννη, Βούλα Φερεντίνου.
 
 

Εγκαίνια: Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 – 8.00 μμ.
 

Διάρκεια έκθεσης: 2 – 18 Ιουνίου 2016
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 12.00 – 8.00 μμ | Σάββατο: 12.00 – 3.00 μμ.
 
Ηώς Χώρος Τέχνης
Χέυδεν 38, Πλατεία Βικτωρίας
104 34 Αθήνα
Τ.: 210 8237 111
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.