Παπακωνσταντίνου Ζουγανέλης και άντε να λύσουμε

0

Συναντήσαμε τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών συναυλιών.

Ο τίτλος της φετινής συνύπαρξης είναι » Άντε να λύσουμε» και όπως καταλαβαίνετε και εσείς αλλά και όπως οι ίδιοι μας εξήγησαν είναι ένα μήνυμα να λυθούμε μέσω της δημιουργίας και να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας κρατούν πίσω και δεν μας αφήνουν να νιώσουμε πιο ελεύθεροι.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν πολλά κοινά, χρόνια φίλοι, μαζί στην σκηνή πολλές φορές και δημιουργοί πολλών και ωραίων τραγουδιών, αυτό από μόνο του είναι μια εγγύηση για το φετινό τους ταξίδι, ξέρουν πολύ καλά τι έχει ο καθένας να προσφέρει και ξέρουν επίσης καλά να το συνδυάζουν. Έγινε αναφορά στον αγαπημένο Σάκη Μπουλά γιατί τους λείπει από αυτήν την σύνθεση….

Η μόνη μας παρατήρηση ήταν πως τόσα χρόνια μαζί δεν κατάφεραν να κάνουν ένα δίσκο μαζί. Αλλά μας υποσχέθηκαν ότι θα το κάνουν. Και η παραγγελιά είναι να γίνει ένας ερωτικός δίσκος, γιατί έχουμε μεγάλο διάστημα να ακούσουμε ωραία ερωτικά τραγούδια και γιατί η έλλειψη ερωτισμού είναι και αυτό ένα σημάδι του καιρού, επίσης η τέχνη είναι ο οδηγός για πολλά στη ζωή, για αυτό περιμένουμε να μας κάνετε αυτό το δώρο.

Ευχόμαστε ένα καλό και δυνατό καλοκαίρι, να περάσουμε όλοι καλά και μην ξεχάσετε στις 8/6 ραντεβού στο θέατρο Πέτρας (Πετρούπολη)

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αφιερώνει στον Γιάννη Ζουγανέλη το τραγούδι «Ο τρελλός» από το δίσκο «Φοβάμαι»

Και ο Γιάννης Ζουγανέλης αφιερώνει στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Οι ηλικίες μου» από το δίσκο «Ερωτας είναι ο Γιάννης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.