Και του χρόνου

0

Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε και να καλοδεχτούμε τη νέα χρονιά με μια ματιά αισιοδοξίας!

Κάθε χρόνο όλοι λίγο πολύ κάνουμε έναν απολογισμό και θέλουμε να διορθώσουμε να αλλάξουμε και να πάμε παραπέρα. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε και άλλες ο χρόνος φέρνει ότι εκείνος θέλει.

Είμαστε έτοιμοι; Ξέρουμε τι θέλουμε; Ξέρουμε να περιμένουμε τις εκπλήξεις;

Ναι ή Οχι; Τι σημασία έχει; Συνήθως όχι δεν ξέρουμε αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι με τον χρόνο όλα τα αντιμετωπίζομε και τα προσπερνούμε. Γιατί; Γιατί αυτό γίνεται; Ο Χρόνος μας μαθαίνει να γεμίζουμε εμπειρίες άλλοτε ωραίες άλλοτε άσχημες και στο τέλος του χρόνου λέμε «μα πως έγινε αυτό;» Τι άλλο θα συμβεί; Ποιος είναι εκείνος που θα προβλέψει ή θα αλλάξει την στιγμή; Θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας; θέλουμε να αλλάξουμε τα γεγονότα; Βάσει χρόνου;

Τι είναι ο χρόνος;

Ο χρόνος είναι γιατρός, ο χρόνος γράφει ιστορία, σε βάθος χρόνου θα φανεί, ο χρόνος τρέχει και δεν ρωτά, είναι θέμα χρόνου, χρόνο με το χρόνο θα δούμε τις εξελίξεις, χρόνος είναι θα περάσει, όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, χρόνια ολόκληρα ζήσαμε, λες και δεν περνά ο χρόνος, κάθε χρόνο τα ίδια, κάθε χρόνο και κάτι διαφορετικό, ποιος ξέρει τι θα φέρει ο χρόνος; δεν έχω χρόνο…..μα έχω τόσο χρόνο μπροστά μου…τα παλιά τα χρόνια , καλά σε μερικά χρόνια θα ….

Χρόνια Πολλά

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Ας ζήσουμε το «χρόνο» μας με καλή διάθεση!

Κ.Γ

Full-Time.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.