«Φιλέρι»

0

«Φιλέρι»

Λ. Πεντέλης 109, Χαλάνδρι

Ακόμη και το όνομα αυτού του ιδιαίτερου εστιατόριού, «Φιλέρι», κινητοποιεί μνήμες. Φιλέρι, σταφύλι, αμπέλι, κρασί, φίλεμα, φίλος, φιλοξενία.

Μνήμη καλοκαιριού, μνήμη ωραίας γεύσης. Το εστιατόριο «Φιλέρι», στο Χαλάνδρι, είναι ένας χώρος ζεστός, φροντισμένος και προορισμένος για να προσελκύει ανθρώπους, που θεωρούν το φαγητό μια καλή αφορμή για ψυχαγωγία και εμπειρία.

Γεύσεις για κάθε γούστο, σερβιρισμένες σε υπέροχα σερβίτσια με τέχνη, ώστε κάθε πιάτο να μοιάζει με ζωγραφικό πίνακα. Ξεκινήστε με μια Σφακιανή Σαλάτα & δοκιμάστε το ορεκτικό μας με φέτα και μαρμελάδα από τοματίνια, προχωρήστε στα κυρίως που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα Φιλετάκια μαυροδάφνης στο Κοτόπουλο με πορτοκάλι, μέχρι Στηθοπλευρά ( Black Angus), Σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια , κοντοσούβλι και πολλά άλλα!

Γλυκά, που μας αφήνουν άναυδους, συνταγές στο ενδιάμεσο της παραδοσιακής γραμμής και της καινοτόμας παρέμβασης. Δοκιμάστε το «γλαστράκι σοκολάτας» η την «πειραγμένη « από το σεφ καρυδόπιτα ,θα με θυμηθείτε .

Σημασία έχει η πρόταση και ο τρόπος, η επισήμανση της ποιότητας και η ανάδειξη της τελειότητας σε κάθε πτυχή. Το «Φιλέρι» είναι ανοιχτό από τις 18:00 μμ , τις Κυριακές από τη 13:00 μμ και τη Δευτέρα κλειστά.

Η ανακάλυψη ενός καινούργιου πιάτου συνεισφέρει περισσότερα στην ανθρώπινη ευτυχία από την ανακάλυψη ενός καινούργιου αστεριού. Στο «Φιλέρι» όλα είναι σε τάξη υπηρετώντας ένα και μόνο σκοπό: την απόλαυση.

Για τις ηλιόλουστες μέρες το εστιατόριο  διαθέτει και εξωτερικό στεγασμένο χώρο.

Ακολουθήστε μας στο facebook

https://www.facebook.com/filerirestaurant/?fref=ts

«Φιλέρι» | Λ. Πεντέλης 109 |210 6855999 |
www.filerirestaurant.gr/fileriestiatorioxalandri.html

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.