Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ ΣΤΟ FAUST

0

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ ΣΤΟ FAUST

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ

Ώρα έναρξης: 22.30


Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, τη Τετάρτη 17 Μαΐου, θα ανέβει μαζί με τη μπάντα του στη σκηνή του Faustκαι θα παρουσιάσει τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο “Ένα σύμπαν στα μέτρα σου”. Παράλληλα, θα ακουστούν κομμάτια από τον αγγλόφωνo δίσκο του Popetry”. Δεν θα λείψουν οι διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια, αλλά και ελληνικά. Ίσως φέρει και το ατάρι του μαζί. Θα δείξει..

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι “δεύτερη ζωή δεν έχει”, και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

 

Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία για το βιογραφικό του, θα σας τα πει με ένα τραγούδι από το καινούργιο του άλμπουμ: https://www.youtube.com/watch?v=6FkDhHTrIyI

 

Official facebook page:

https://www.facebook.com/SamolisDimitris/?fref=ts

Official youtube channel:

https://www.youtube.com/user/dimitrissamolisVEVO

Καλαμιώτου 11 | 210 3234095 | www.faust.gr | info@faust.gr

Είσοδος: 5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST (τηλ. 2103234095email:[email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.