Ioannis Hair & Beauty Team

0

Ioannis Hair & Beauty Team

Την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017, στην οδό Αναγνωστοπούλου 27, στο κομμωτήριο

, στο κέντρο της Αθήνας, συναντήθηκαν τα πιο αισθαντικά κορίτσια-μαμάδες-bloggers του κόσμου, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου. Όπως πάντα, έτσι και την Πέμπτη, ο χώρος του κομμωτηρίου θύμιζε διαρκή γιορτή. Στην άκρη, χρωματιστά γλυκάκια και αλμυρές γεύσεις πρωινού, ένα προσωπικό σε απόλυτη εγρήγορση, ένας Ιωάννης έτοιμος να εκφράσει τις πιο ακριβείς συμβουλές ομορφιάς, στυλ, γούστου και νεανικότητας.
Τέτοιου είδους συναντήσεις είναι μια συνήθης πραγματικότητα για το συγκεκριμένο κομμωτήριό , που είναι πάντα στο πλευρό της γυναίκας, με σεβασμό και πίστη στη σπάνια δυναμική που φέρει -άμα τη γεννήσει της- η γυναίκα.

Η γιορτή της μητέρας είναι η ελάχιστη στιγμή για να αποδοθεί η τιμή και η συνολική δόξα σε ένα πλάσμα, που κρατάει το σύμπαν γόνιμο και ετοιμοπόλεμο. Η μάνα δικαιούται μια συνολική αγκαλιά. Και μια ουσιαστική συνάντηση με την ομορφιά και την αρμονία. Γιατί η επιθυμία για ομορφιά εκπορεύεται από αυτήν. 
Στα επόμενα, τώρα! Γιατί πάντα προκύπτουν αφορμές για κάθε επόμενη συγκυρία!
 
http://www.ioannishairbeautyteam.gr/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.