Η BARILLA «έτρεξε» στο 11ο Ioannina Lake Run!

0

Η BARILLA «έτρεξε» στο 11ο Ioannina Lake Run!

Η Barilla, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και σύμμαχος της υγιεινής & θρεπτικής διατροφής, βρέθηκε στα Ιωάννινα με αφορμή το 11ο Ioannina Lake Run! Η ομάδα της Barilla όχι μόνο έτρεξε αλλά και διοργάνωσε ένα μοναδικό Barilla Pasta Party, με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει μοναδικές γεύσεις Barilla.
Το Barilla Pasta Party πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων και ο χώρος «πλημμύρισε» από τις υπέροχες μυρωδιές των 2.500 μερίδων ζυμαρικών, που είχαν ετοιμαστεί για τους δρομείς. Τα Barilla Spaghetti, η σειρά Ολικής Άλεσης αλλά και τα Barilla Χωρίς Γλουτένη, συνδυασμένα με τις αγαπημένες σάλτσες Barilla, έκλεψαν τις εντυπώσεις και επιβράβευσαν με τη γεύση τους τους συμμετέχοντες μία μέρα πριν τον αγώνα, σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.
H θρεπτική αξία των ζυμαρικών Barilla αλλά και η απαραίτητη ενέργεια που προσφέρουν στους αθλητές. τα έχουν κατατάξει στη λίστα των απαραίτητων «συμμάχων» πριν από μεγάλους αγώνες ή ακόμα και τις δύσκολες προπονήσεις.
Η Barilla, πιστή στη φιλοσοφία της πως η διατροφή είναι ταυτόσημη με την ευεξία και την ευημερία, δε θα μπορούσε παρά να δώσει ηχηρό παρών σε μία διοργάνωση που προάγει την άθληση και, μάλιστα, σε ένα άκρως φυσικό τοπίο, στην πανέμορφη λίμνη των Ιωαννίνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.