Απρογραμμάτιστος παρέα με τα παιδιά του Cafe Myrtillo

0

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου μέσα στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη «Απρογραμμάτιστος».
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του χειμώνα, ήρθε και προστέθηκε ακόμα μια εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά ήταν «ειδικού σκοπού».


Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στους συναθρώπους και αγαπημένους φίλους μας, τους εργαζόμενους του «Καφέ Μύρτιλλο». Πρόκειται για έναν πολυχώρο all day café, που απασχολεί κατά το 90% ανθρώπους ΑΜΕΑ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Μύρτιλλο κυρία Γεωργία Βαμβουνάκη Ραφάν αλλά και οι εργαζόμενοι οι οποίοι παρουσίασαν το έργο τους.

Ήταν μια «απρογραμμάτιστη» αλλά σημαντική στιγμή για όλους γιατί εκτός από διασκέδαση και ψυχαγωγία δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθεί το κοινό για τις δεξιότητες και ειδικές ικανότητες αυτών των παιδιών, και για μια ιδιαίτερη κοινωνική δράση που συμβαίνει στην πόλη μας και μας χρειάζεται.
Ο σκοπός της επικοινωνίας και της συνύπαρξης επετεύχθη!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ευχαριστεί την πρόεδρο κυρία Βαμβουνάκη, τα παιδιά του Μύρτιλλου, που έδωσαν άλλο χρώμα σε αυτήν την εκδήλωση, και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ) για την παραχώρηση του χώρου, και όλη την βοήθεια.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Skouras med για την ευγενική χορηγία!
.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.