Σεμινάριο Feldenkrais

0

Σεμινάριο Feldenkrais: Δεξιά και αριστερά, αριστερά και δεξιά με την Ulrike Hasbach-Doussis

Το σώμα μας έχει μια δεξιά και μια αριστερή πλευρά, ένα δεξί και ένα αριστερό χέρι, ένα δεξί και ένα αριστερό πόδι. Η κάθε πλευρά έχει την ειδικότητα και τα ταλέντα της στις καθημερινές δράσεις μας. Πώς όμως μπορούν να συνεργάζονται με ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό τρόπο χωρίς να επιβαρύνουμε τη φυσιολογική σκολίωσή μας;

Ελάτε να κάνουμε μια διασκεδαστική και αποκαλυπτική εξερεύνηση σε αυτό το θέμα.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

Η Ulrike Hasbach-Doussis είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Μουσικής και Θεάτρου του Αμβούργου, πιστοποιημένη δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais (Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais Παρίσι, 1994) και διοργανώτρια της πρώτης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais στην Ελλάδα (2012-2015). Σήμερα διδάσκει τη μοναδική αυτή προσέγγιση ανθρώπινης ανάπτυξης, κίνησης και μάθησης με αμείωτο ενθουσιασμό στη Γερμανία, κι από το 2001 και στην Ελλάδα. Ζει κι εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου παραδίδει ατομικά και ομαδικά μαθήματα και σεμινάρια Feldenkrais, με έμφαση στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής και προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών της. Παραδίδει τακτικά σεμινάρια της μεθόδου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη (www.feldenkrais.gr).

Πότε: Κυριακή 19/11/2017
Ώρα: 17.00-20.00
Πού: Κινητήρας
Κόστος: 30 €
Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο [email protected]

Κινητήρας-Artistic Network for Performing Arts
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
[email protected]
www.kinitiras.com
Facebook page: Kinitiras

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.