Ομαδική έκθεση «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων»

0

Ομαδική έκθεση «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων»
23/11/17- 09/12/17

«Oι ναυτικοί στα φορτηγά πάντα μια γάτα τρέφουν, που τη λατρεύουνε, χωρίς να ξέρουν το γιατί, κι αυτή, σαν απ’ τη βάρδια τους σχολάνε κουρασμένοι, περήφανη στα πόδια τους θα τρέξει να τριφτεί».
Από το ποίημα του Νίκου Καββαδία «Οι γάτες των φορτηγών»

Ξέρετε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν δακρύσει από χαρά όταν οι γονείς, τους πήραν δώρο, σκυλάκι ή γατάκι ή έστω ένα πουλάκι; Και πόσοι πολλοί έκλαψαν πικρά όταν έχασαν τον τετράποδο φίλο τους ή ακόμα και την δίποδη φτερωτή τους παρέα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κατοικίδια ζώα εμπλουτίζουν τα συναισθήματά μας, μας μαθαίνουν να είμαστε πιο δοτικοί, πιο ευαίσθητοι, μας μαθαίνουν στην παιδική ηλικία να είμαστε υπεύθυνοι, να μοιραζόμαστε, να μην είμαστε εγωιστές, να τηρούμε κανόνες στα παιχνίδια μας και κυρίως να αγαπάμε χωρίς ιδιοτέλεια!

Η ομαδικά έκθεση «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων» που οργανώνει η «Μαύρη Πάπια» από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένη στους φίλους της, τα κατοικίδια ζώα, αυτά τα πλάσματα που χαρίζουν με την παρουσία τους αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα.

Συμμετέχουν οι: ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΙΛΛΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΝΑΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΒΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ, ΜΑΙΡΗΛΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΣΟΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΑΚΟΛΙΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΕΦΗ ΛΑΔΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥΡΓΑΛΗ, ΝΤΟΡΟΘΥ ΡΙΖΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΣΙΣΚΟΣ

Με αφορμή την πραγματοποίηση της έκθεσης «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων», η εταιρία εκλεκτών ζωοτροφών Sam’s field, προσφέρει μεγάλη ποσότητα τροφής για σκύλους και γάτες, η οποία θα παραδοθεί σε αρμόδιους φορείς.

Ευγενική χορηγία: Ξηρά τροφή
Photo credit: Γιώργος Αλεξανδράκης, Μαρία Βιλλιώτη

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19.30
Διάρκεια έκθεσης: 23 Νοεμβρίου 2017 – 09 Δεκεμβρίου 2017
Καθημερινά: 13.00 – 22.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.