Η Ληστεία του Αιώνα Den of Thieves

Η Ληστεία του Αιώνα
Den of Thieves

Αδίστακτοι ληστές δίχως κανένα ίχνος φόβου έρχονται αντιμέτωποι με αστυνομικούς που είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τα όρια, με επίκεντρο τη ληστεία του αιώνα

18 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους, από την ODEON
Λίγα λόγια για την ταινία…
«Η Ληστεία του Αιώνα» είναι ένα σκοτεινό έπος εγκληματικότητας με φόντο το Λος Άντζελες. Εστιάζει στις συχνά αλληλένδετες ζωές μεταξύ της επίλεκτης ομάδας δράσης του Αστυνομικού Τμήματος και της πιο πανούργας ομάδας ληστών τραπεζών της Πολιτείας, καθώς οι τελευταίοι σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδύνατη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.
Ο χολιγουντιανός αστέρας Τζέραρντ Μπάτλερ πρωταγωνιστεί σε αυτή την καθηλωτική περιπέτεια υπό τις οδηγίες του Κρίστιαν Γκούντεκαστ που υπογράφει τη σκηνοθεσία της ταινίας και μαζί με τους Πάμπλο Σράιμπερ, Μορίς Κομπτ, Έβαν Τζόουνς και 50 Cent συνθέτουν μία «εκρηκτική» υπόθεση για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.
Η αδίστακτη συμμορία, που η λέξη «φόβος» της είναι παντελώς άγνωστη, σκοπεύει να ληστέψει την τράπεζα της Federal Reserve στο κέντρο του Λος Άντζελες. Δεν είναι εύκολο, αλλά η επίλεκτη ομάδα αστυνομικών του L.A.P.D. πρέπει να κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Γκούντεκαστ

Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάμπλο Σράιμπερ, Μορίς Κομπτ, Έβαν Τζόουνς, 50 Cent

Είδος: Περιπέτεια

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με: Odeon Press Office, κα Άννα Κουτσιλοπούλου, τηλ. +30 210 6786482, email: [email protected]

Σχετικά με την ODEON:
Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό, τι αφορά στον κινηματογράφο. Όραμά της είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από τη διανομή και τις παραγωγές ταινιών, μέχρι τους σύγχρονους πολυκινηματογράφους και την οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών.
Το κινηματογραφικό της ταξίδι ξεκίνησε το 1983, όταν ιδρύθηκε η Home Video Hellas Α.Ε., η οποία αναπτύχθηκε γρήγορα για να αποτελέσει την αφετηρία του σημερινού ομίλου. Σήμερα, η Odeon είναι αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο των ταινιών της 20th Century Fox, ενώ διανέμει πλήθος ανεξάρτητων ταινιών από διάσημα studios, όπως MGM, Dreamworks, Dreamworks Animation, Focus, Summit, κ.α.. Παράλληλα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα κάποιος να αναζητήσει και να προμηθευτεί κινηματογραφικά DVD αγαπημένων ταινιών μέσα από το www.odeonstore.gr/, ενώ προσφέρει την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθούν αγαπημένες παλαιότερες, αλλά και πρόσφατες μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, απευθείας από το σπίτι, μέσα από την πρωτοποριακή και ενημερωμένη πλατφόρμα Video on Demand της Odeon, Pameodeon (www.pameodeon.gr).
Πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τις ταινίες διανομής και παραγωγής της Odeon, αλλά και για το δίκτυο κινηματογράφων και πολυκινηματογράφων της μπορούν να αναζητηθούν στο www.odeon.gr.
Συνδεθείτε με την ODEON:
Youtube, Facebook, Twitter, Instagram

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο