25 Χρόνια Θέατρο Φούρνος- Πρόσκληση σε νέες ομάδες

Το θέατρο Φούρνος φέτος κλείνει 25 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο του θεάτρου  και της ψηφιακής τέχνης.

Από το 1993 ο Φούρνος, διαμορφώνοντας τον παλιό οικογενειακό φούρνο  της δεκαετίας του τριάντα σε ένα φιλόξενο χώρο,  παρουσίασε  πλήθος ανερχόμενων για την εποχή εκείνη θεατρικών ομάδων, σπουδαίων σκηνοθετών, ηθοποιών, μουσικών που δεν είχαν στέγη να υποστηρίξει τα έργα τους .

Αποτέλεσε το γόνιμο περιβάλλον να αναδειχτούν άξιοι δημιουργοί οι οποίοι σήμερα αποτελούν σπουδαία ονόματα στο χώρο της τέχνης.

Με τη στήριξη όλων όσων πέρασαν από τη σκηνή μας διαγράψαμε μια εξελικτική πορεία  και συνεχίζουμε.

 

Δεν ξεχνάμε ποτέ πως ξεκινήσαμε και τις “αρχές “ που θέσαμε τότε να αποτελούμε  φυτώριο νέων δημιουργών.

 

Έτσι φέτος που συμπληρώνουμε 25 χρόνια δράσης προσφέρουμε μια ημέρα την εβδομάδα εντελώς δωρεάν σε νέους δημιουργούς  για  να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Τα έσοδα που θα προκύπτουν από την ελεύθερη συνεισφορά του  κοινού θα διατίθενται υπέρ της ομάδας.

 

Περιμένουμε τις προτάσεις των ενδιαφερομένων   έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018 . Μια επιτροπή από έγκριτους δημιουργούς θα τις αξιολογήσει και θα επιλέξει αυτές που θα παρουσιαστούν από τη σκηνή του Φούρνου   έως το τέλος τις φετινής σαιζόν.

Η βασική προϋπόθεση είναι τα σχήματα να είναι στα πρώτα βήματα τη καλλιτεχνικής τους πορείας. Τα είδη  είναι θέατρο, μουσική, χορός, performance.

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βασίλης Πάντσιος- Χίλια Ταξίδια

  Κάθε σκέψη μας ένα ταξίδι, κάθε συναίσθημα κάθε μας όνειρο ένα ταξίδι. Άλλοτε κοντινό και εφήμερο άλλοτε μακρινό και ψυχοφθόρο. Από την πρώτη νιότη ως την

Ρεμπέτισσες του Ντουνιά-

Ρεμπέτισσες του Ντουνιά Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 | 21:00 | 8€ Ο εκφωνημένος λόγος συναντά τον μουσικό αυτοσχεδιασμό και τα live visuals. Πού συναντιούνται η