ΨΗΦΙΔΑ, χώρος τέχνης στο Κέντρο της Αθήνας

Ο χώρος τέχνης ΨΗΦΙΔΑ, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ψηφιδωτών, των μαθητών του εργαστηρίου του Ευθυμίου Παπαϊωάννου. 

Παράλληλα θα γίνουν και τα εγκαίνια της Ψηφίδας.
Ένας νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, με σεμινάρια, εργαστήρια και εκθέσεις.

Πλατεία Ελευθερίας 25 (Πλατεία Κουμουνδούρου), Αθήνα.
Τηλ. 2114010187

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΙΔΑ

Η ΨΗΦΙΔΑ δημιουργήθηκε το 2017, από καλλιτέχνες και φίλους της τέχνης του ψηφιδωτού. Στόχος των δημιουργών της είναι να φέρουν σε επαφή με την συγκεκριμένη τέχνη περισσότερο κοινό, να εκπαιδεύσουν, να συζητήσουν, να διερευνήσουν νέες δυνατότητες και εφαρμογές. Στην προσπάθεια αυτή απευθύνεται και σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, παρέχοντας τους τη δυνατότητα έκφρασης μέσω της τέχνης. Παράλληλα, θέλοντας να καταδείξουν την ενότητα και την κρυφή γραμμή που τις ενώνει, δίνει την δυνατότητα μέσω σεμιναρίων και εργαστηρίων, να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος άλλων τεχνών. Στον φιλόξενο χώρο μας δημιουργούμε δράσεις πολιτισμού, διοργανώνοντας σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής προσέγγισης του πολιτισμού καθώς και εργαστήρια τεχνών για ενήλικες και παιδιά. Ο χώρος της ΨΗΦΙΔΑΣ είναι ανοιχτός σε όλους τους επαγγελματίες καλλιτέχνες, σε ερασιτέχνες και συλλόγους και διαθέτει τις αίθουσές του για ατομικές και συλλογικές εκθέσεις και δράσεις. Έχοντας βαθιά πίστη στον κοινωνικό ρόλο της τέχνης και στην αναγκαιότητα της στην προσωπική και κοινωνική πρόοδο, είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας και σας καλούμε να βάλουμε μαζί μια ψηφίδα στο μωσαϊκό της γνώσης και του πολιτισμού.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Λάμπουρας  στο SIX D.O.G.S

SIX D.O.G.S.    Κυριακή 17 Δκεμβρίου 2023 Ώρα: 20:00 Ο βιολονίστας και τραγουδοποιός Παναγιώτης Λάμπουρας μετά το πετυχημένο solo concert στο SIX D.O.G.S. επανέρχεται για μία ακόμα απρόβλεπτη παράσταση, την Παρασκευή