Διαγωνισμός «Μεγάλη Ανατροπή»/ έληξε

16

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Full-time.gr σας προσφέρουν την δυνατότητα να αποκτήσετε 2 βιβλία του Michael Lewis με τίτλο Η μεγάλη ανατροπή.

Στείλτε το μήνυμα σας το όνομα σας και το τηλέφωνο σας, και τη λέξη ανατροπή. Θα σας απαντήσουμε με εμειλ και θα σας απαντήσουμε για την παραλαβή.

Μετά το best seller Το μεγάλο σορτάρισμα, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν το νέο βιβλίο του Michael Lewis με τίτλο Η μεγάλη ανατροπή, μια αφήγηση βασισμένη στη συνεργασία δύο ψυχολόγων που οδήγησε στην ανάπτυξη μιας θεωρίας η οποία απέσπασε το Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών και άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.

MICHAEL LEWIS

 Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΗΝΕΜΑΝ & TVERSKY

Μια φιλία που άλλαξε τον τρόπο

με τον οποίο σκεφτόμαστε

 

Μετάφραση: Νίκος Ρούσσος

Ο Amos Tversky ήταν ένας ευφυής, εξωστρεφής και γεμάτος αυτοπεποίθηση ψυχολόγος. Ο Daniel Kahneman ήταν ένας εσωστρεφής ψυχολόγος με έντονη την ανάγκη να αμφισβητεί τα πάντα. Σαράντα χρόνια πριν, οι δύο επιστήμονες με τις εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες, σφυρηλάτησαν μια δυνατή φιλία και άρχισαν να δημοσιεύουν μια σειρά από έρευνες που ανέτρεπαν όλες τις μέχρι τότε επικρατούσες θεωρίες σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η μελέτη τους παρουσίαζε με ποιους τρόπους μπορεί το ανθρώπινο μυαλό να κάνει λάθη όταν πρέπει να πάρει αποφάσεις σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Το έργο των Kahneman και Tversky δημιούργησε ένα νέο πεδίο μελέτης των συμπεριφορικών οικονομικών, έφερε επανάσταση στην αναλυτική των Μεγάλων Δεδομένων και οδήγησε σε καινοτόμες προσεγγίσεις στη διαδικασία λήψης των κυβερνητικών αποφάσεων.

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κερδίσατε ένα βιβλίο η Μεγάλη Ανατροπή από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, θα σας καλέσουν να σας πουν πως θα το παραλάβετε, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Καλό Πάσχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.