Οι καλύτερες προτάσεις… μυστηρίου, για μικρούς και μεγάλους!

 

Οι καλύτερες προτάσεις… μυστηρίου, για μικρούς και μεγάλους!

Αγαπάτε τα μυστήρια; Ψάχνετε ευκαιρίες για να εξασκήσετε το αστυνομικό σας δαιμόνιο; Πίσω από κάθε γρίφο και πίσω από κάθε “περίεργο” αναζητάτε τη λύση; Στις αγαπημένες σας σειρές συγκαταλέγονται οι CSI, Σερλοκ Χόλμς, Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια κοκ; Είστε φαν των επιτραπέζιων παιχνιδιών; Είστε γονείς/ νονοί/ θείοι/ παππούδες και ψάχνετε… τα πιο ψαγμένα παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά;

 

Εάν ναι,  η εταιρία «Βρες τον Δολοφόνο» έχει για όλους εσάς –μικρούς και μεγάλους- τις καλύτερες προτάσεις και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές: CSI KIDS, Παιχνίδια Μυστηρίου δι’ Αλληλογραφίας, Επιτραπέζια Παιχνίδια Μυστηρίου και Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου!

  1. CSI KIDS || για παιδιά 4-12 ετών

 

Είτε θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σας ένα απόγευμα μακριά από τάμπλετ και τηλεόραση, είτε θέλετε να ανταμείψετε μαθητές σας με μία ξεχωριστή, εξωσχολική δραστηριότητα, είτε ψάχνετε την πλέον πρωτότυπη, οικονομική και άκρως διασκεδαστική ιδέα για το πάρτυ των παιδιών σας, το csi kids έχει να σας προτείνει… το κατάλληλο μυστήριο!

 

Το CSI Kids ξεκίνησε το 2014 και προτείνει παιχνίδια κατά τα οποία τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές σε μια πρωτότυπη περιπέτεια μυστηρίου: π.χ. καλούνται να ανακαλύψουν ποιος έκλεψε τα ρούχα ενός διάσημου σχεδιαστή (και αφού τα βρουν, κάνουν πασαρέλα!) ή να βρουν το κλεμμένο τραγούδι για να μπορέσουν να κάνουν την πρώτη τους συναυλία!

 

Παράλληλα, έχουν σχεδιαστεί πρωτότυπα κυνήγια θησαυρού -εμπνευσμένα από αγαπημένα θέματα των παιδιών με πρωτότυπους γρίφους και ωραία γραφικά: από πειρατές και πριγκίπισσες, μέχρι πυροσβέστες και ντετέκτιβ, από χαμένους σοκολατένιους θησαυρούς που αναζητούν τον κάτοχό τους μέχρι το κυνήγι για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ.

 

  1. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙ’ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ || για παιδιά 8-12 ετών

Ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ξεδιπλώνεται μέσα από έξι γράμματα που τα παιδιά λαμβάνουν ταχυδρομικά. Τα γράμματα μπορεί να καταφθάνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, από το μακρινό παρελθόν ή το μέλλον. Μπορεί να τα στέλνει ένας κατάσκοπος, ένας χαμένος συγγενής, ένας μακρινός πρόγονος μαζί με χειρόγραφες επιστολές, μυστικά κλειδιά, άρθρα εφημερίδων, χάρτες θησαυρού, κωδικοποιημένα μηνύματα, κάρτες και πολλά άλλα.

 

 

Κάθε αλληλογραφία περιέχει γραπτό υλικό και προσεγμένα αντικείμενα που συνδέονται με τη μυστηριώδη υπόθεση που ερευνούν τα παιδιά. Οι μικροί ντετέκτιβ λύνουν γρίφους, σπάνε μυστικούς κωδικούς σε μια ιστορία που όχι απλά διαβάζουν, αλλά πρωταγωνιστούν σε αυτήν!

Η υπόθεση διαλευκαίνεται πλήρως στην έκτη και τελευταία αλληλογραφία. Αυτή περιλαμβάνει ένα μοναδικό αναμνηστικό αντικείμενο που σχετίζεται με την υπέροχη περιπέτεια που έζησαν τα παιδιά!

  1. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ || για παιδιά 18-98 ετών

Τα επιτραπέζια παιχνίδια μυστηρίου είναι ιδανικά για βραδιές με φίλους, για πάρτυ γενεθλίων, πάρτυ έκπληξη, θεματικά πάρτυ, ακόμα και για πρωτότυπο δώρο στους αγαπημένους σου. Όποια και να είναι η αφορμή, το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη και ξεκαρδιστική εμπειρία!

Ένα μασάζ πριν πεθάνεις, Πτώμα στο Χαμάμ, Μέχρι να μας χωρίσει ο θανατός σου, Έγκλημα στη Lasousourel: αυτά είναι τα εγκλήματα που αναζητούν λύση. Εγκλήματα τα οποία αναλαμβάνετε εσείς να εξιχνιάσετε το μυστήριο, εξασκώντας το αστυνομικό και το υποκριτικό σας ταλέντο, παίζοντας το ρόλο των ντετέκτιβ, των υπόπτων και του δολοφόνου!

Πώς λειτουργεί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου;

  1. Επιλέγεις το επιτραπέζιο παιχνίδι ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σου.
  2. Επιλέγεις τρόπο πληρωμής (τιμές από 9-12 ευρώ)
  3. Με την ολοκλήρωση της αγοράς, το παιχνίδι έρχεται αυτόματα στο email σου ως ηλεκτρονικό αρχείο pdf. Είναι έτοιμο για download. Μαζί, αποστέλλονται και οι οδηγίες του παιχνιδιού, ιδέες για το πώς να διοργανώσεις εύκολα ένα συναρπαστικό και αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου στο σπίτι, το πλήρες σενάριο του παιχνιδιού με λεπτομερείς οδηγίες για το προφίλ, το ρόλο και τα κίνητρα του κάθε παίκτη, τα ενοχοποιητικά στοιχεία, τις ετικέτες με το όνομα του κάθε παίκτη, τα φύλλα ψηφοφορίας ενόχου, θεματικές προσκλήσεις για τους καλεσμένους κα.

Κι όλα αυτά, χωρίς καμία αναμονή και χωρίς έξοδα μεταφοράς!

 

  1. ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ || για 15 – 105 ετών

 

Ενώ απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό του υπέροχου μενού του El Convento Del Arte που επιμελείται ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας ή πίνετε χαλαρά το ποτό σας, παρακολουθείτε το  θεατρικό δρώμενο και στη συνέχεια αναλαμβάνετε ρόλο… ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, και λύνετε τους γρίφους που θα βοηθήσουν τον Γιάννη Ποντίκη να δραπετεύσει! Ακόμη κι αν δεν λύσετε τους γρίφους, το σίγουρο είναι ένα: θα γελάσετε τόσο που θα θυμάστε για πολύ καιρό αυτό το Δείπνο Μυστηρίου!

 

Αυτή τη χρονιά, έχουμε «Προσεχώς Απόδραση»: βρισκόμαστε στη φυλακή του Κούκου, μία φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ο Γιάννης Ποντίκης είναι καταδικασμένος σε ισόβια, κατηγορούμενος άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ στην πολυεθνική όπου εργαζόταν. Στη διάθεσή του έχει έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν τη δική του αθωότητα, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει πρώτα να αποδράσει. Στην προσπάθειά του να το σκάσει από τη φυλακή, συναναστρέφεται με 5 άλλους χαρακτήρες, κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι που ο Ποντίκης χρειάζεται για να τα καταφέρει.

 

 

 

 

 

 

Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιάννης Σαρακατσάνης

Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη

Σκηνικά: Πηνελόπη Ασλάνογλου

Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης

Επικοινωνία: Γεωργία Ζούμπα

Φωτογραφίες: Γιάννης Ριζομάρκος

Τρέιλερ: Θέμης Γύπαρης

 

Ερμηνεύουν: Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη

 Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 19.00 || έως 1Η Απριλίου

Έξτρα παράσταση την Πέμπτη, 8 Μαρτίου στις 21.00

Διάρκεια: 2 ώρες

Χώρος: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο).

Είσοδος: 16 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο (Στην τιμή του μενού δεν συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση ποτού)

Κρατήσεις: 6943 770690 ή [email protected]

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/el-convento-del-arte/prosexos-apodrasi/

 

 

 

Βρες το Δολοφόνο: λίγα λόγια για εμάς

 

Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά από το 2013: «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει», «Το Τελευταίο Πανέρι», το «Reunion μετά Θάνατον» και οι παιδικές παραστάσεις μυστηρίου του «CSI:Kids» κατακτούν όλο και περισσότερο το κοινό, εντός και εκτός Αθηνών. Οι διαδραστικές παραστάσεις μυστηρίου είναι ιδανικές τόσο για παρέες που θέλουν να περάσουν ένα βράδυ ξεχωριστό όσο και για εταιρείες που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη τους. Mία μικρή γεύση από τις δράσεις μας, μπορείτε να πάρετε εδώ: https://www.vrestondolofono.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο