Πίτερ Ράμπιτ

Θα καταφέρεις να βρεις το χαμένο καρότο του Πίτερ Ράμπιτ;
ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

 

Ο σκανταλιάρης και αξιαγάπητος λαγός Πίτερ Ράμπιτ έρχεται με μια ολόδική του ταινία στις 29 Μαρτίου. Ή μάλλον, όχι μόνο δική του, αφού τα βάζει με τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ, που κληρονομεί ένα όμορφο σπίτι στην εξοχή. Μόνο που ο κήπος είναι το σπίτι του Πίτερ και το μέρος από το οποίο κλέβει συστηματικά υπέροχα λαχανικά και φρούτα. Υπό το άγρυπνο βλέμμα της φιλόζωης γειτόνισσας, Μπι, οι δυο τους θα σκαρφιστούν διάφορους τρόπους για να πάρουν τη νίκη σε μια ξέφρενη και μέχρι τελικής πτώσης αστεία μάχη.

Κάπως έτσι, οι μικροί φίλοι του Πίτερ θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 2 το μεσημέρι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, να τον βοηθήσουν να βρει το χαμένο του καρότο, που το έχασε σε μια ακόμα προσπάθεια να ξεφύγει από τον Μακ Γκρέγκορ. Ένα διασκεδαστικά σχεδιασμένο, ευφάνταστο κυνήγι θησαυρού ξεκινά από την είσοδο του Πάρκου, όπου τα παιδιά θα χωριστούν αρχικά σε δυο ομάδες. Μέσα από βόλτες, περιηγήσεις και κρυμμένα στοιχεία, τα παιδιά θα βρίσκουν στοιχεία και θα προχωρούν στους επόμενους σταθμούς, για να φτάσουν στο χαμένο καρότο και στον Πίτερ Ράμπιτ που θα τους επιβραβεύσει για τη βοήθεια και την εφευρετικότητά τους.

Σε αυτό το κυνήγι δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς η οικογένεια του Πίτερ, η Κότοντεϊλ, η Φλόπσυ, η Μόπσυ και ο Μπέντζαμιν Μπάνι, θα τους δίνουν χρήσιμες συμβουλές μέσα από βοηθητικές κάρτες.

Ραντεβού λοιπόν, την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για το φανταστικό κυνήγι καρότου, όπου με το εισιτήριο της εισόδου, οι μικροί εξερευνητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο του Πίτερ Ράμπιτ.

Σύνοψη ταινίας:

Ο σκανταλιάρης, τολμηρός και ανήσυχος Πίτερ Ράμπιτ θα κοντράρει τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ (Domhnall Gleeson) μέχρι τελικής πτώσης. Το καρότο της έριδος είναι ο λαχταριστός λαχανόκηπος του προκομμένου και πολύ κτητικού Μακ Γκρέγκορ. Όταν στο σκηνικό εμφανιστεί μια γλυκομίλητη και φιλόζωη γειτόνισσα, η Μπι (Rose Byrne), οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την αποκλειστική εύνοια της με πάθος και η διαμάχη τους θα γίνει χειρότερη από ποτέ. Ο καθένας έχει δικά του τεχνάσματα, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει, με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται για απόβαση.

 

29 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα