10ο Διεθνές Συνέδριο Κινεζικής Ιατρικής & Βελονισμού

10ο Διεθνές Συνέδριο Κινεζικής Ιατρικής & Βελονισμού

Στόχος του η διάδοση της ολοκληρωμένης Ιατρικής παγκοσμίως!

Για μια καλύτερη ιατρική παγκοσμίως, μεγάλες επιστημονικές εταιρείες από την Ανατολή και τη Δύση η Ιατρική Εταιρεία Κινεζικής Ιατρικής Ταϊβάν (TPCMA), η Παγκόσμια Ιατρική Εταιρεία Βελονισμού (ICMART) και ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδος (SAMAG) συμφώνησαν και επίσημα στις 17 Μαρτίου 2018, να συνεργάζονται με κοινό σκοπό το καλό της υγείας, υπογράφοντας 2 ιατρικές επιστημονικές συμφωνίες ανταλλαγής γνώσεων με στόχο μια πιο ολοκληρωμένη ιατρική σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ταϊπέι, πρωτεύουσα της Ταϊβάν και συγκεκριμένα στο Taipei Medical University, πραγματοποιήθηκε το 10ο Διεθνές Συνέδριο Κινεζικής Ιατρικής και Βελονισμού. 2000 σύνεδροι από 60 χώρες περίπου από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο χαιρέτησε ο πρωθυπουργός της Ταϊβάν. Από τη χώρα μας το παρόν έδωσε η Dr. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού ICMART, καθώς και πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας SAMAG. Είχε την χαρά και την τιμή να συναντήσει πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους και νέους φίλους από την Ταιβάν, τη Βραζιλία, την Κορέα, την Κίνα, τον Καναδά, την Ιαπωνία, ανάμεσά τους και τον καθηγητή της από το Guangzhou Medical University μετά από πολλά χρόνια.

Στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου υπογράφηκαν επιστημονικές συμφωνίες μεταξύ των Εταιρειών, με σκοπό επιστημονικές ανταλλαγές και την διάδοση της ολοκληρωμένης ιατρικής, δηλαδή του συνδυασμού της σύγχρονης ιατρικής με το βελονισμό με σκοπό το όφελος των ασθενών.

 

www.velonismos-theodoratou.gr

 

FB page: https://www.facebook.com/velonismos.athina/

Instagram: diatheo

https://twitter.com/velonistes1

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Λάμπουρας  στο SIX D.O.G.S

SIX D.O.G.S.    Κυριακή 17 Δκεμβρίου 2023 Ώρα: 20:00 Ο βιολονίστας και τραγουδοποιός Παναγιώτης Λάμπουρας μετά το πετυχημένο solo concert στο SIX D.O.G.S. επανέρχεται για μία ακόμα απρόβλεπτη παράσταση, την Παρασκευή