«Symposio @ Ark»
Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα
συνεχίζει δυναμικά με το εστιατόριο «Σελήνη Meze» από τη Σαντορίνη
8 Μαρτίου στις 20.30 στο βραβευμένο εστιατόριο Αrk στη Γλυφάδα
Το εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα.
Το άλλο μισό της διάσημης “Σελήνης” του Γιώργου Χατζηγιαννάκη, η γαστροταβέρνα «Σελήνη Meze» με τον ταλαντούχο σεφ Βασίλη Ζαχαράκη, παρουσιάζουν τη συναρπαστική γαστρονομία της Σαντορίνης στο τρίτο γαστρονομικό event του «Symposio at Ark» στις 8 Μαρτίου. Στην εκδήλωση αυτή μάλιστα, θα κάνει το ντεμπούτο του ένα ολοκαίνουργιο, υπέροχο προϊόν που δημιούργησε ο σεφ: πελτές ντομάτας διπλής συμπύκνωσης με ελαιόλαδο και μέλι, αρωματισμένος με μαστίχα και πιπερόριζα!
Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το «Σελήνη Meze», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, με την παρέα γευσιγνώστη/δημοσιογράφου από το αθηνόραμα.
Το μενού που θα απολαύσουμε
To καλωσόρισμα του σεφ
Ντοματοκεφτές
γαρίδα, λευκός ταραμάς
Ορεκτικό
Κυκλαδίτικη Γούνα
φιλέτο κολιού μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, μους καπνιστής μελιτζανοσαλάτας
Κυρίως
Πανσέτα – Φάβα
χοιρινή πανσέτα, σαντορινιός πελτές, μαστίχα, μέλι, τόνκα
Επιδόρπιο
Χαλβάς
ζελέ μέλι-θυμάρι, κρέμα πορτοκάλι, παγωτό κανέλα
45 € / άτομο
Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας ark: 210 8948882
Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100