ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ /ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δύο τελευταίες παραστάσεις για τις δύο παραγωγές που παρουσιάζει με επιτυχία στο θέατρο Τζένη Καρέζη η 5η Εποχή Τέχνης:

ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ του Γεωργίου Βιζυηνού σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη με την Ιωάννα Παππά θα παιχτεί για δύο ακόμη Δευτέρες στις 19 και 26 Μαρτίου, ώρα 21:00.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, η μουσική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Ιωάννη Παπαζήση θα παιχτεί για δύο ακόμα Τρίτες στις 20 και 27 Μαρτίου, ώρα 21:00.
Τα έργα

ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ
Πρόκειται για τη βιωματική ιστορία του ίδιου του Βιζυηνού, όταν πριν κλείσει ακόμα τα δέκα του χρόνια και μετά τον πρόωρο θάνατο του Πατέρα, η Μητέρα του τον στέλνει στην Κωνσταντινούπολη για να μάθει την τέχνη του ράπτη, στο εργαστήριο Ραπτικής ενός γέροντος συγγενούς τους, ο οποίος του συμπεριφέρεται με μεγάλη σκληρότητα, ενώπιον όλων των κατά πολύ μεγαλύτερών του μαθητευομένων ραπτών, κάνοντας τον νεαρό Βιζυηνό να ζήσει απροετοίμαστος και ανυπεράσπιστος μια βάναυση φυλακή, που καταφέρνει όμως να αποδράσει νικηφόρα με το πνεύμα του και την αγάπη του στον γέροντα Παππού του.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 14 ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων 10 ευρώ.
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Στο «Καινούργιο κόκκινο» η θρυλική Τζένη των Πειρατών και ο περιβόητος ληστής Μακήθ, αυτονομούνται από το έργο που τους γέννησε, την «Όπερα της Πεντάρας», και ξεδιπλώνουν την δική τους ερωτική ιστορία μέσα από μουσικές και τραγούδια που σημάδεψαν τον 20ο αιώνα, με φόντο την Ευρώπη της εποχής των άκρων.

Τιμές εισιτηρίων: 18 € κανονικό, 13 € φοιτητικό, ομαδικό, ανέργων, άνω των 65
Προπώληση Viva.gr
Θέατρο Τζένη Καρέζη – Ακαδημίας 3, Τηλ. 210 3636144

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε