200 Κιθάρες Βαγγέλης Μπουντούνης – Άρωμα Ελλάδος

Sold out η πρώτη συναυλία!

Μία επιπλέον στις 22/4!

 Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Απριλίου, 20:30

Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Σολίστ
String Demons βιολί, βιολοντσέλο
Μάρω Ραζή κιθάρα, reguindo

Guest: Μαρία Φαραντούρη

ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ – Βαγγέλης Μπουντούνης

 Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης

(Διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλικού)
Μικτή Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Αθηνών

(Διδασκαλία: Βασίλης Γιώτης)
Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης

(Διδασκαλία: Λώρα Πετροπούλου)
Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου

(Διδασκαλία: Ελπίδα Παουλίνο)
Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης

(Διδασκαλία: Νεφέλη Χαδούλη)

Παιδική Χορωδία Δ. Ωδείου Αμαρουσίου

(Διδασκαλία: Φωτεινή Κοσκόρου)

Ευάγγελος Χριστόπουλος όμποε

Χάρης Παναγιωτόπουλος ντραμς

Συμπαραγωγή
ILIUM–Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού και την εξάντληση των εισιτηρίων, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, για την πρώτη συναυλία του Βαγγέλη Μπουντούνη στο Μέγαρο (Σάββατο 21/4), προστίθεται μία επιπλέον συναυλία την Κυριακή 22/4!

 «200 κιθάρες» κουρδίζονται επί σκηνής και συντονίζονται με 6 νεανικές χορωδίες και σολίστ για να ερμηνεύσουν έργα μεγάλων ελλήνων συνθετών! Μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα, τα ωδεία και την ελληνική μουσική στο Μέγαρο, με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στο επίκεντρο, αφιερωμένη –όπως επιθυμεί ο ίδιος ο Μίκης–  σε έναν άλλο μεγάλο Έλληνα, τον Μάνο Χατζιδάκι. Δύο συναυλίες με «Άρωμα Ελλάδας» στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ, στις οποίες θα ακουστούν επίσης συνθέσεις Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλου, Ελένης Καραΐνδρου, String Demons και Βαγγέλη Μπουντούνη. Ένα ακόμη μουσικό γεγονός από τον πολυβραβευμένο συνθέτη και κιθαριστή που ηγείται αυτού του γιγαντιαίου σχήματος, τριάντα χρόνια μετά τη δημιουργία της Πρώτης Κιθαριστικής Ορχήστρας. Καλεσμένη τους, η μοναδική Μαρία Φαραντούρη. Σολίστ, οι String Demons (βιολί, βιολοντσέλο) και η Μάρω Ραζή (κιθάρα, reguindo). Μαζί τους, ο ομποΐστας Ευάγγελος Χριστόπουλος και ο ντράμερ Χάρης Παναγιωτόπουλος (ντραμς). Η συναυλία αποτελεί συμπαραγωγή ΙLIUM και Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Σε αυτή την μουσική συνάντηση κορυφής, που αποτελεί συνέχεια των επιτυχημένων πολυπληθών συναυλιών του Βαγγέλη Μπουντούνη στο Ηρώδειο και στο ΜΜΑ, λαμβάνουν μέρος δεκάδες κιθαριστικές σχολές από όλη την Ελλάδα, σολίστ και καθηγητές κιθάρας καθώς και έξι χορωδιακά σύνολα. Πρόκειται για τη Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης (διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλικού), τη Μικτή Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Αθηνών (διδασκαλία: Βασίλης Γιώτης), την Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης (διδασκαλία: Λώρα Πετροπούλου), την Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου (διδασκαλία: Ελπίδα Παουλίνο), την Παιδική Χορωδία Δ. Ωδείου Αμαρουσίου (διδασκαλία: Φωτεινή Κοσκόρου) και την Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης (διδασκαλία: Νεφέλη Χαδούλη).

Tιμές εισιτηρίων

6 € (φοιτητές, μαθητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑΜΕΑ) 8,5 € (πολύτεκνοι, 65+) 10 18 25 35 (διακεκριμένη ζώνη)

 

Eισιτήρια

210 7282333, megaron.gr

και σε όλα τα καταστήματα Public

 

Πληροφορίες

https://www.megaron.gr https://www.facebook.com/megaron.gr http://www.pinterest.com/megaronathens/ https://twitter.com/MegaronAthens

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Σοφοκλή Αντιγόνη 441 +

  Σοφοκλή Αντιγόνη 441 +   Από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024   Από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή  από την