Το Βραβείο Βιβλίου Public 2018 στον Αλέξη Παπαχελά για το βιβλίο

0

Το Βραβείο Βιβλίου Public 2018

στην κατηγορία Non Fiction

στον Αλέξη Παπαχελά για το βιβλίο

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια, Τόμος Α: 1942 – 1974»

που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ήταν μια πραγματική γιορτή για το βιβλίο η 5η απονομή των Βραβείων Βιβλίου Public 2018 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 22ας Μαΐου 2018 στο θέατρο Παλλάς. Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς απέσπασαν το βραβείο κοινού στην κατηγορία Ελληνικό Non Fiction για το βιβλίο Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια, Τόμος Α: 1942-1974.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος θεσμός βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των αναγνωστών προκειμένου να βραβευτούν τα αγαπημένα βιβλία της προηγούμενης χρονιάς σε έντεκα κατηγορίες. Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος ήταν ο μοναδικός εκδοτικός οίκος που συμμετείχε στην κατηγορία Non Fiction με δύο τίτλους καθώς στην τελική δεκάδα βρέθηκε και ο τίτλος Φιλελευθερισμός του καθηγητή Αριστείδη Χατζή, ένας από τους πρώτους τίτλους της πετυχημένης σειράς δοκιμίων ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί για τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από οχτώ χρόνια με την έκδοση βιβλίων για ενήλικες αλλά και της αφοσίωσης στο non fiction μέσα από ποιοτικές εκδόσεις ιστορικών βιβλίων, χρονογραφημάτων, βιογραφιών και δοκιμίων.

Ο δεύτερος τόμος του βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά, Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια, που καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1975 ως το 2014, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.