«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ»

    «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ»

                 της Μαίρης Μιχαλάτου

            σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού

  Δεύτερος Χρόνος Επιτυχίας

 Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Οι ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ, πιστοί στο ανοιξιάτικο καθιερωμένο τους ραντεβού, παρουσιάζουν το ερωτικό δράμα της Μαίρης Μιχαλάτου «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ», για δεύτερη χρονιά, από την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Λίγα λόγια για το έργο

 

Μια αναπόληση σ’έναν ανοιξιάτικο κήπο στην αιώνια πόλη . Μια γοητευτική ηθοποιός, χορτασμένη, αστή και μόνη, προσπαθεί να θυμηθεί την ζωή της, τον έρωτα, όσους την αγάπησαν και όσους πρόδωσε. Δε μπορεί να θυμηθεί. Την πιέζει ο χρόνος. Δε μπορεί ή δε θέλει να θυμηθεί την ζωή της; Η τρυφερή, ερωτική ιστορία της Κάρεν Στόουν, επιστρέφει στον τόπο, τον χρόνο και τον χώρο που ένιωσε να παγώνει η ζωή της για να επανεξετάσει και να αναμετρηθεί… Να αναλογιστεί και να προσδιορίσει… Να συμπεράνει. Λεπτό προς λεπτό, οι μνήμες επιστρέφουν και ο απολογισμός θα έρθει αυτόματα. Η Κάρεν Στόουν αυτή τη φορά νίκησε. Κατάφερε να θυμηθεί ποιά πραγματικά ήταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

 

– Ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, τίμησε την ηθοποιό Καίτη Ιμπροχώρη με το Μετάλλιο Τεχνών της Unesco για την συνολική προσφορά της στο Θέατρο, με αφορμή την συμμετοχή της στην φετινή παραγωγή του Studio Κυψέλης «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».

Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Μουζακίτη, και η Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά, τίμησαν τον ηθοποιό-σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του Studio Κυψέλης, Γιώργο Λιβανό, για την προσφορά του στο Θέατρο, κατά την 10η Απονομή των Βραβείων «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2017-2018».

 

-Το 2ο Διαβαλκανικό Festival Θεάτρου βράβευσε την ηθοποιό Καίτη Ιμπροχώρη για την ερμηνεία της στην παράσταση « Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ»  (2017) και αντίστοιχα τον σκηνοθέτη  της παράστασης, Γιώργο Λιβανό.

Ταυτότητα της παράστασης  

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός

Σκηνικά- κοστούμια : Γιοβάνννα Πρασίνου

Μουσική: Φώτης Σιβριγιάν

Την παράσταση συνοδεύει μουσικά η Νίκη Γκουντούμη

 

Πρωταγωνιστούν: η Καίτη Ιμπροχώρη στο ρόλο της Κας Στόουν

 

Και οι: Αγησίλαος Σιούνας, Μαρία Δρακοπούλου, Ζωρζέτ Μιρόν, Βασίλης Θεοδώρου, Νίκος Χαλατζίδης

Τραγουδά η σοπράνο Σοφία Μπεράτη

Χορεύει ο Κωνσταντίνος Μενούνος

Guest star: Μάγος Luigello

 

Φωτογραφίες: Κώστας Βολιώτης

Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής

Προβολή-επικοινωνία: Νατάσα Παππά

 

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρα  & ώρα παραστάσεων

Κάθε Κυριακή στις 21.00 (από τις 20-05-2018)

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 8,00 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

 

 

Trailer παράστασης

https://www.youtube.com/watch?v=0PZCQWEqIRs&t=4s

 

 

Facebook group παράστασης

 

https://www.facebook.com/groups/1886781261535184/

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»   Στίχοι – Μουσική: Σώτης Βολάνης   Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:  https://IliasKampakakis.lnk.to/PosoMouLipi «Πόσο

Τάμτα «Άλλο Τι Λέω»

Τάμτα – Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω» Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά