Η ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ στον ΙΑΝΟ

Η ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ στον ΙΑΝΟ

“ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΓΥΜΝΕΣ στον ΙΑΝΟ”

Στο πιάνο ο Σπύρος Μάνεσης

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΪΟΥ

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης σε μία μοναδική μουσική συνάντηση, το Σάββατο 5 Μαϊου στη σκηνή του ΙANOY.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η Σαβίνα Γιαννάτου είναι γνωστή εδώ και χρόνια για την πρόθεση της να συνδυάζει στοιχεία ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με την παράδοση της Μεσογείου. Διεθνώς καταξιωμένη, με σπάνιες ερμηνευτικές δυνατότητες, έχει μαγέψει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Ο Σπύρος Μάνεσης ανήκει στη νέα γενιά Ελλήνων μουσικών της τζαζ, με πολύχρονες σπουδές σε Ελλάδα και Ολλανδία και καλλιτεχνική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη.

Με την συνάντησή τους στη σκηνή του Ιανού, η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης επιχειρούν την αλληλεπίδραση διαφορετικών μουσικών κόσμων, όπου μεταξύ άλλων θα συνυπάρχουν η μουσική της Μεσογείου με τη μελοποιημένη ποίηση αλλά και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, της Λένας Πλάτωνος και άλλων κορυφαίων δημιουργών.

 

 

 

Λίγα λόγια για τις “ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΓΥΜΝΕΣ στον ΙΑΝΟ”:

Μια σειρά πρωτότυπων μουσικών παραστάσεων που ετοιμάστηκαν και παρουσιάζονται αποκλειστικά στη μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, σε συνεργασία με σημαντικούς έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές.

Η σκηνή “αδειάζει” και οι προβολείς ανάβουν για να φωτίσουν άγνωστες πτυχές της μουσικής μέσα από την προσωπική οπτική και αισθητική των ίδιων των δημιουργών. Η ποίηση και οι στίχοι έρχονται σε πρώτο πλάνο μέσα από μια φωνή και ένα όργανο.

Σπουδαίοι και αγαπημένοι ερμηνευτές συμμετέχουν στις “Ερμηνείες Γυμνές στον ΙΑΝΟ” επιλέγοντας τραγούδια που αγάπησαν, τραγούδια που τους σημάδεψαν ακόμα και τραγούδια που δεν έχουν τολμήσει ποτέ ως τώρα να πουν.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σημαντικοί καλλιτέχνες τολμούν “Ερμηνείες Γυμνές” και συστήνουν στο κοινό αγαπημένα τους τραγούδια, αλλιώς.

 

 

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

 

 

Πληροφορίες:

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

και στο www.ianos.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»   Στίχοι – Μουσική: Σώτης Βολάνης   Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:  https://IliasKampakakis.lnk.to/PosoMouLipi «Πόσο

Τάμτα «Άλλο Τι Λέω»

Τάμτα – Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω» Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά