A Tribute To The Music Of Leonard Cohen/ Παράταση παραστάσεων

BIRD ON A WIRE

A Tribute To The Music Of Leonard Cohen

Παράταση παραστάσεων:

Σάββατο 19, 26 & Κυριακή 20, 27 Μαΐου 2018

 

Ο Καναδός Leonard Cohen είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς στην ιστορία της rock μουσικής και παράλληλα ένας χαρισματικός ποιητής και συγγραφέας.

Τα τραγούδια του μοιάζουν να ‘ναι  γεννημένα μέσα από στιγμές σιωπής με τον ίδιο να διαλογίζεται, να αναπολεί τις μνήμες και τα πάθη του, να αναζητά το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης του, και αν και χαμηλότονα, έχουν μια εσωτερική ένταση και μια ροή που  συναρπάζει. Η μουσική του ευαίσθητη και υπνωτική, υπηρετεί πάντα αυτό το συναίσθημα της γλυκιάς μελαγχολίας και της μοναστικής γοητείας που κουβαλάνε οι στίχοι του.

O Κώστας Μαγγίνας, η Σεμέλη Ταγαρά  και ο David Lynch επισκέπτονται ξανά τον μυσταγωγικό κόσμο του Leonard Cohen και αυτήν τη φορά επιχειρούν να τον μετουσιώσουν σε θεατρικό δρώμενο. Ο χώρος, η κίνηση, οι εσωτερικοί διάλογοι  και οι κατάλληλοι φωτισμοί υπηρετούν και αναδεικνύουν μια σύγχρονη και πρωτοποριακή προσέγγιση της μουσικής του, άλλοτε ηλεκτρική, εξπρεσιονιστική, σχεδόν πειραματική  και άλλοτε ευαίσθητη και  τρυφερή.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κώστας Μαγγίνας (κιθάρα, loops, fx, samples)

David Lynch (τενόρο – σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά)

Σεμέλη Ταγαρά (φωνή, κιθάρα,loops)

 

Σκηνοθεσία: ‘Αρης Τρουπάκης

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

 

Διοργάνωση-Παραγωγή: 440Hz Γέφυρα Πολιτισμού

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παράταση Παραστάσεων: Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 έως Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 (για 4 επιπλέον παραστάσεις)

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21:00

Διάρκεια: 120 λεπτά

Εισιτήριο: 12 € γενική είσοδος, 10€ Άνεργοι / φοιτητές

Διεύθυνση: Αρχελάου 5, Παγκράτι

Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: 210 7235 842 (ώρες 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. – 20:30 μ.μ.)

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Ούτε μπρος ούτε πίσω»

«Ούτε μπρος ούτε πίσω»   Η νέα σατιρική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για την παράνοια της καθημερινότητας  Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, μετά

BLUE TRAIN Θέατρο ΑΛΜΑ

BLUE TRAIN Του Γεράσιμου Ευαγγελάτου Θέατρο ΑΛΜΑ από 6/10, κάθε Δευτέρα και Τρίτη Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν Με τους Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιάννη Τσουμαράκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Λάμπρο Κωνσταντέα Στο ρόλο της

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ | ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ Βασισμένο στο έργο του Νικολάι Γκογκόλ “Παντρολογήματα” Έναρξη παραστάσεων Δευτέρα 6 Οκτωβρίου Κάθε Δευτέρα στις 21:30   ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.ticketservices.gr/event/mikros-kerameikos-zevgaromata-2-xronos/