H Myrό Gallery παρουσιάζει Chrys Roboras “Υπερβατικές Πραγματικότητες”

H Myrό Gallery παρουσιάζει την έκθεση της Chrys Roboras “Υπερβατικές Πραγματικότητες”

H  Myrό Gallery έχει την τιμή να παρουσιάζει την έκθεση της διεθνούς γνωστής ομογενούς ζωγράφου από την Αυστραλία  Chrys Roboras στην Κεντρική Αίθουσα της με τίτλο “Transcendental Realities  – Υπερβατικές Πραγματικότητες”   και να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στις οκτώ το βράδυ (20.00). Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.

 

H Chrys Roboras είναι γνωστή ελληνιδα καλλιτέχνις που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, και πλέον ζει και εργάζεται πολλά χρόνια τώρα στην Αθήνα. Εστιάζεται στην ζωγραφική τοπίου, πορτραίτα και την ανθρωποκεντρική τέχνη. Σπούδασε στο Seaforth Tafe College στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, από όπου αποφοίτησε το 1992. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ελλάδα, μέσω του της ΑΚΤΟ (Middlesex University-England) από όπου αποφοίτησε το 2008 με Bachelor στις Καλές Τέχνες και την Τεχνολογία (Bachelor of Fine Arts and Technology with First Class Honors). Επιπλέον σπούδασε ζωγραφική με δάσκαλο τον Τάσο Μισούρα, και Visual communication με τον Νίκο Ναυρίδη και την Κατερίνα Αποστολίδου. Έχει δείξει δουλειά της σε περισσότερες από 50 ομαδικές εκθέσεις και σε 10 ατομικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Έργα της έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις ενώ αρκετά βρίσκονται σε διεθνείς καταλόγους τέχνης (ενδεικτικά αναφέρονται οι κατάλογοι “International Contemporary Masters Volume 5”, “Τhe book Hidden Treasures Art 2014”, ArtTakes Miami 2012, 2014, 2015 Το 2013 το περιοδικό Serendipity δημοσίευσε αφιέρωμα στο έργο της. Έργα της ανήκουν στο Museum of Fine Arts in Las Vegas και σε ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.  Η Κρίς ήταν επίσης προσκεκλημένη ομιλητήτρια για το UnfodingArt Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

 

Σχετικά με την  Myrό Gallery

Η  Myrό Gallery ιδρύθηκε από τον Σταύρο Μυρωνίδη στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον χώρο του Πολιτισμού και των εικαστικών τεχνών ( Myrό Antiques House, Greek Marble Initiative, κ.α.) τον Σεπτέμβριο του 2011. Διευθυντής Gallery: Θάνος Λούδος. Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Πάρης Καπράλος, Εικαστικός Επιμελητής, Διευθυντή του τομέα Τέχνης του Myro Antiques House. Πέντε διακριτοί χώροι συναποτελούν την Myrό Gallery, με κοινή κεντρική είσοδο στην διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αυτόνομα ο καθένας φιλοξενεί εκθέσεις σε μηνιαία βάση, με κοινές ημερομηνίες εγκαινίων. Ο χώρος δίνει σε νέους ανερχόμενους Έλληνες δημιουργούς, ευνοεί συνεργατικά σχήματα μεταξύ καλλιτεχνών, παρουσιάζει πολλά projects και concept εκθέσεις, και παρουσιάζει συχνά εκθέσεις σύγχρονης γλυπτικής και σε συνεργασία με την Greek Marble Initiative. Περισσότερες πληροφορίες: www.myro.gr.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε