ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Από την θεραπεύτρια Βούλα Ξύκη

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα βιώσουμε την Δύναμη της Αναπνοής και την πολύτιμη χρησιμότητα που έχει για την υγεία μας:
Με την σωστή χρήση της Αναπνοής (εισπνοή- εκπνοή) μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, αναζωογονούνται τα κύτταρα του οργανισμού, συμβαίνει η επαρκής αιμάτωση και οξυγόνωση του εγκεφάλου, αποκαθίσταται η ισορροπία Συμπαθητικού –Παρασυμπαθητικού ΝευρικούΣυστήματος, καθώς και η καλή λειτουργία των ενδοκρινών αδένων και του ορμονικού συστήματος, προλαμβάνοντας το στρες και τις κρίσεις πανικού. Με το σεμινάριο αυτό αποκτούμε μια σφαιρική αντίληψη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν, ώστε η σκέψη μας να λειτουργεί πολυεστιακά και όχι μονοεστιακά.
Επίσης η Αναπνοή -κυρίως η διαφραγματική – παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ορθή στάση του σώματος, την βάδιση αλλά και στην σωστή εκφορά του λόγου μας. Ο προφορικός λόγος και η στάση του σώματος δηλώνουν την προσωπικότητα μας, την στάση μας απέναντι στην ζωή . Είναι ο καθρέφτης της επικοινωνίας μας με τους συνεργάτες , τους φίλους, και τους αγαπημένους μας. Με λίγα λόγια, η σωστή Αναπνοή μας εκπαιδεύει να είμαστε συνειδητοί στα λόγια και τις πράξεις μας.
Απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να συμβαδίσετε με την σοφία και την γνώση του σώματος σας. Η γνώση του σώματος είναι φύλακας και θεραπευτής της ύπαρξης μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
• Ανατομία της στάσης του σώματος
• Ανατομία και πρακτική της αναπνοής
• Αναπνοή και εκφορά λόγου
• Τι είναι η ζωτική ενέργεια QI
• Ενεργειακά κανάλια ζωτικότητας
• Διατάσεις ενεργειακών καναλιών
• Κάθισμα ΖΑ-ΖΕΝ
• Αναπνοές ΤΑΟ
• WA-DO (κινήσεις ευεξίας και αντιμετώπισης πόνων)

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 

ΜΑΙΟΣ: Δευτέρα: 14,21,28
ΙΟΥΝΙΟΣ: Δευτέρα: 4,11,18,25
ΩΡΑ: 6.30μ.μ-8.00μ.μ

ΧΩΡΟΣ: Alter-Art –Kλείτου 19 ,Άνω Ιλίσια
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΒΟΥΛΑ ΞΥΚΗ /6977707746 / [email protected]
gmail.com/

 fb: Voula Xyki(inbox)

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ Πρεμιέρα: 25 Νοεμβρίου Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας Πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ Τρία βραβεία Γκόγια: καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, β’ αντρικού ρόλου, πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιό Η φετινή επιτυχία του ισπανικού BOX-OFFICE που ξεπέρασε ακόμα και τις «Παράλληλες μητέρες»