ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Από την θεραπεύτρια Βούλα Ξύκη

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα βιώσουμε την Δύναμη της Αναπνοής και την πολύτιμη χρησιμότητα που έχει για την υγεία μας:
Με την σωστή χρήση της Αναπνοής (εισπνοή- εκπνοή) μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, αναζωογονούνται τα κύτταρα του οργανισμού, συμβαίνει η επαρκής αιμάτωση και οξυγόνωση του εγκεφάλου, αποκαθίσταται η ισορροπία Συμπαθητικού –Παρασυμπαθητικού ΝευρικούΣυστήματος, καθώς και η καλή λειτουργία των ενδοκρινών αδένων και του ορμονικού συστήματος, προλαμβάνοντας το στρες και τις κρίσεις πανικού. Με το σεμινάριο αυτό αποκτούμε μια σφαιρική αντίληψη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν, ώστε η σκέψη μας να λειτουργεί πολυεστιακά και όχι μονοεστιακά.
Επίσης η Αναπνοή -κυρίως η διαφραγματική – παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ορθή στάση του σώματος, την βάδιση αλλά και στην σωστή εκφορά του λόγου μας. Ο προφορικός λόγος και η στάση του σώματος δηλώνουν την προσωπικότητα μας, την στάση μας απέναντι στην ζωή . Είναι ο καθρέφτης της επικοινωνίας μας με τους συνεργάτες , τους φίλους, και τους αγαπημένους μας. Με λίγα λόγια, η σωστή Αναπνοή μας εκπαιδεύει να είμαστε συνειδητοί στα λόγια και τις πράξεις μας.
Απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να συμβαδίσετε με την σοφία και την γνώση του σώματος σας. Η γνώση του σώματος είναι φύλακας και θεραπευτής της ύπαρξης μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
• Ανατομία της στάσης του σώματος
• Ανατομία και πρακτική της αναπνοής
• Αναπνοή και εκφορά λόγου
• Τι είναι η ζωτική ενέργεια QI
• Ενεργειακά κανάλια ζωτικότητας
• Διατάσεις ενεργειακών καναλιών
• Κάθισμα ΖΑ-ΖΕΝ
• Αναπνοές ΤΑΟ
• WA-DO (κινήσεις ευεξίας και αντιμετώπισης πόνων)

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 

ΜΑΙΟΣ: Δευτέρα: 14,21,28
ΙΟΥΝΙΟΣ: Δευτέρα: 4,11,18,25
ΩΡΑ: 6.30μ.μ-8.00μ.μ

ΧΩΡΟΣ: Alter-Art –Kλείτου 19 ,Άνω Ιλίσια
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΒΟΥΛΑ ΞΥΚΗ /6977707746 / vouxian@
gmail.com/

 fb: Voula Xyki(inbox)

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΡΕΑΣ/MEAT Μια ταινία του Δημήτρη Νάκου

ΚΡΕΑΣ MEAT Μια ταινία του Δημήτρη Νάκου Παραγωγή Φαντασία Οπτικοακουστική   Συμπαραγωγή Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ΕΡΤ – Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Foss Productions   Με την

ΝΕΦΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ – ΠΛΥΦΑ

ΝΕΦΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 ΠΛΥΦΑ (Κορυτσάς 39, Βοτανικός) Aυτό το καλοκαίρι η Νεφέλη Φασούλη καλεί φίλους και πρόσωπα ολότελα δικά της για πάρτι στον κήπο