Tο  FAUST Bar-Theatre-Arts υποδέχεται τον Δημήτρη Αιβαλιώτη

Την Κυριακή 13/5 το  FAUST Bar-Theatre-Arts υποδέχεται τον Δημήτρη Αιβαλιώτη ζωντανά στη σκηνή του!

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης επιστρέφει με το δεύτερο single του, μία διασκευή- έκπληξη στο πασίγνωστο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου «Με Τα Μάτια Κλειστά» που φέρει στην πρώτη του εκτέλεση, την ερμηνευτική σφραγίδα της Γιώτας Νέγκα.

Ο καλλιτέχνης επιλέγει να συνεργαστεί με δύο «μέτρ» του είδους, τον συνθέτη και ενορχηστρωτή Γιώργο Μπουσούνη (Άμμος, Χατζηγιάννης, Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Δάντης κ.α.) και τον αχώριστο καλλιτεχνικό του εταίρο Γιώργο Γκίνη (στιχουργό και παραγωγό) οι οποίοι είναι γνωστοί για τις αιχμηρές διασκευές τους σε κλασικά κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου. Το αποτέλεσμα στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας ambient/electronica ήχος που συνδυάζει στοιχεία από την μεσογειακή folk και χαρακτηρίζεται από ένα έντονα κινηματογραφικό ύφος. Ένας ήχος που φιλοξενεί και αναδεικνύει την λιτή και αληθινή ερμηνεία του Αϊβαλιώτη, διατηρώντας ταυτόχρονα την ουσία τής πρώτης εκτέλεσης.

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης μας καλεί όλους να μοιραστούμε μαζί του μία εμπειρία συγκίνησης και λύτρωσης από την ερωτική στέρηση, μία λύτρωση που περνάει μέσα από ένα σκληρό και ψυχοφθόρο παιχνίδι με τον εαυτό μας που παίζεται στην σκακιέρα του νου.

ΕΔΩ ΤΟ VIDEO CLIP:
https://www.youtube.com/watch?v=2hMedJXibUc

Κυριακή 13.5.18

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 5 ευρώ (7 ευρώ με κράτηση – χωρίς ποτό)
Διεύθυνση:
Kαλαμιώτου 11 Αθηναϊδος 12, Αθήνα 150 60
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST | Τηλ.: 210 3234095 | [email protected] |www.faust.gr

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο