To θέατρο “Εαρ Βικτώρια” σας καλεί

Οι συντελεστές του θεάτρου Έαρ Βικτώρια πιστεύουμε ότι οι καλές συνεργασίες και οι δυνατές σχέσεις είναι δύο από τα συστατικά που κάνουν τον κόσμο να προχωράει και να γίνεται καλύτερος. Αυτό έχουμε προσπαθήσει να μεταφέρουμε και στο θέατρο, τη δική μας μικρή κοινωνία.

 

Μετά το τέλος των φετινών μας παραστάσεων, και κάνοντας τον δικό μας απολογισμό, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε, κατά τη νέα θεατρική σεζόν 2018-2019, το έργο της Αναστασίας Βούλγαρη «Το τελευταίο παιχνίδι», που κέρδισε την αποδοχή κοινού και κριτικών, και που πιστεύουμε ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο του. Για τον λόγο αυτό αναζητούμε συνεργάτες για να δουλέψουμε μαζί σε αυτό το ξεχωριστό θεατρικό έργο, φιλοδοξώντας η συγκινητική και διαχρονική αυτή ιστορία να αγγίξει ακόμα περισσότερους θεατές.

 

Επιπλέον, άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, με αγάπη και μεράκι για τις καλές παραστάσεις, θα βρουν στον ανακαινισμένο μας χώρο, δύο θεατρικές σκηνές, έτοιμες να φιλοξενήσουν τη δουλειά τους και, το σημαντικότερο, ανθρώπους με ανοιχτά αυτιά και ελεύθερο πνεύμα, έτοιμους να συζητήσουν, με σκοπό τη φιλοξενία θεατρικών ή / και λοιπών καλλιτεχνικών παραγωγών και αξιόλογων παραστάσεων.

 

Μας ενδιαφέρουν οι «φρέσκιες» προτάσεις, οι προσεγμένες δουλειές, οι άνθρωποι που αγάπανε με όλη τους την καρδιά το θέατρο. Αγκαλιάζουμε όλα τα είδη παραστάσεων, που εκπληρώνουν όσα προαναφέραμε και, επίσης, περιμένουμε θεατρικά κείμενα και κάθε άλλη ιδέα που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε μία σκηνή.

 

Ελάτε να «παίξουμε» μαζί τη νέα θεατρική περίοδο και να πραγματοποιήσετε τις παραστάσεις σας σε ένα απολύτως θεατρικό περιβάλλον, που σέβεται τον δημιουργό και το κοινό του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις πρότασεις – ιδέες τους στο e-mail: [email protected] ή να επικοινωνούν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 0027 730.

 Έγραψαν για την παράσταση «Το τελευταίο παιχνίδι»

 

Η Αναστασία Βούλγαρη δεν γράφει δοκίμιο κοινωνιολογικό, ψυχιατρικό ή ιδεολογικό. Γράφει καθαρό θέατρο και μάλιστα ρεαλιστικά, χωρίς περικοκλάδες, κηρύγματα, νουθεσίες και «ηθικά προτάγματα». Μια φέτα ζωής, πικρής όμως.

Αν πράγματι ο θεατής παίρνει ένα μήνυμα φεύγοντας είναι ότι η κοινωνία μας, κυρίως η εκπαίδευση, η αγωγή του έλληνα πολίτη χωρίς αρχές δημιουργούν τα δράματα, τα αδιέξοδα, τις στρεβλώσεις και την ειδική εγκληματικότητα που εμπνέουν ο οικόσιτος φασισμός, ο ρατσισμός και η παντελής έλλειψη κατανόησης του Αλλου. (Κώστας Γεωργουσόπουλος, tanea.gr)

 

 

«Το τελευταίο παιχνίδι» δεν είναι ένα εύκολο έργο για να περάσει απλά κάποιος ευχάριστα την ώρα του. Είναι μια κατάθεση, μια μαρτυρία, ένα «κατηγορώ» ενάντια σε όλη την υποκρισία, στις παγιωμένες αντιλήψεις που ταλανίζουν την κοινωνία εδώ και αιώνες, στις λάθος ιδέες και συμπεριφορές που οδηγούν στην περιθωριοποίηση όσων διαφέρουν, πολλές φορές με ολέθρια αποτελέσματα. (Αγγελική Μπάτσου, kallitexnes.gr)

 

[…] μία συνολικά άρτια παράσταση, μια δουλειά και συνεργασία που απέδωσε καρπούς, διατηρεί το ενδιαφέρον του θεατή καθώς τον κρατά σε μια συνεχή συγκίνηση και έμμεσο προβληματισμό. (Μαρία Διονυσοπούλου, youngpeople.gr)

 

Και μέσα σε αυτήν την βαριά ατμόσφαιρα, ξεπροβάλλει δειλά η ομορφιά, η τρυφερότητα και η δικαιοσύνη, έστω και στο τέλος, έστω κι αν προέρχεται από κει που δεν το περιμένεις… Η δε αγάπη καιροφυλαχτεί διαρκώς και κάθε φορά που μπορεί τρυπώνει… Βλέπεις, για ακόμη μια φορά η αγάπη είναι το ζητούμενο! Πάντα είναι τελικά! Και πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να τρυπώσει, έστω και αν νομίζουμε ότι είναι πολύ αργά… (Έλενα Χατζοπούλου, sinwebradio.com)

 

Πρόσβαση στο Θέατρο Έαρ Βικτώρια:

Η θέση μας στον χάρτη: https://goo.gl/maps/Y7xffRrMi5U2

 

Με λεωφορεία – τρόλεϊ:

α) Από Αχαρνών: τρόλεϊ 6 – λεωφορεία Β9 & Γ9 (στάση Αγ. Παντελεήμων).

β) Από 3ης Σεπτεμβρίου: λεωφορείο 054 (στάση Αγγελοπούλου).

γ) Από Πατησίων: τρόλεϊ 3, 5, 11 & 14 – λεωφορεία 608, 622 & Α8 (στάση Αγγελοπούλου).

Με τρένο (ΗΣΑΠ), στάση «Βικτώρια» (απόσταση περίπου 10′ με τα πόδια).

Με αυτοκίνητο:

  • Στάθμευση: AEGEAN parking, Γ’ Σεπτεμβρίου 144, τηλ. 210 822 7389, με το απόκομμα του εισιτηρίου, μόνο με 5,00 €.
  • Ελεύθερο πάρκινγκ στους γύρω δρόμους.

 

Ακολουθήστε το Θέατρο Έαρ Βικτώρια:

Facebook:        www.facebook.com/theatro.ear.victoria

Twitter:       www.twitter.com/EarVictoria

Instagram:       www.instagram.com/ear.victoria.theater

YouTube:       www.goo.gl/nq26A3

Mixcloud:        www.mixcloud.com/EarVictoria

 

Το λογότυπο του Έαρ Βικτώρια είναι από έργο του ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο Νικηταράς στο Θέατρο Βαφείο

Στο Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 9μ.μ  «Αι γενεαί  πάσαι… Νικηταράς!» Πρόκειται για το γνωστό αριστούργημα του Θεατρικού συγγραφέα Γιώργου Α.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ «ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΣ»

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ «ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΣ» Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης | Στίχοι: Λίνα Δημοπούλου    Τραγούδι από τη σειρά  «Το προξενιό της Ιουλίας»! Ο μοναδικός Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύει το τραγούδι «Άστρο κι Ουρανός» από την επιτυχημένη