Νέο single & video clip Άννα Μπουρμά

Νέο single & video clip

Άννα Μπουρμά

«Νομίζεις πως μιλάς»

Μουσική & Στίχοι: Άννα Μπουρμά

Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά – Θοδωρής Ποπέσκου

Η Άννα Μπουρμά πριν από την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο ” Η Τέταρτη Εποχή” μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι αυτής με τίτλο ” Νομίζεις Πως Μιλάς” .

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, επίκαιρο και συμβολικό τραγούδι  που καθηλώνει από το πρώτο άκουσμα καθώς και από την πρώτη θέαση, περνώντας ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα, αυτό της εικονικής πραγματικότητας και της έλλειψης ουσιαστικής επικοινωνίας.

Μοναδικές τεχνικές ήχων με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα πολύ χαμηλά μπάσα,  δίνουν την αίσθηση της βοής του σεισμού ή το σκάσιμο του καταρράκτη, προσδίδοντας μια απόκοσμη ηρεμία και μια σύνδεση με την μητέρα Φύση.

Η αισθητική του εντυπωσιακού video στηρίχτηκε στ art game με την χρήση του εντυπωσιακού 3D animation, ενώ η χορογραφία είναι επηρεασμένη από την μοναδική τεχνική του mapping dance, που δίνουν ένα πρωτόγνωρο αποτέλεσμα για τα δεδομένα των ελληνικών video clip.

Τα ψηφιακά εφέ που κυριαρχούν στο κλιπ είναι επηρεασμένα από τους σχηματισμούς των αστερισμών.

Το βίντεο τελειώνει συμβολικά με μια αναφορά στον « Άνθρωπο του Βιτρούβιου” του Λεονάρντο Νταβίντσι.

 

Σημείωμα του καλλιτέχνη :

«Αυτό το τραγούδι το έγραψα με σκοπό να  μιλήσω για την εικονική πραγματικότητα και τις αλλοιώσεις που μπορεί να φέρει στην ζωή μας. Σε μια εποχή που όλα δόθηκαν απλόχερα χωρίς αντίκρισμα, η ανθρωπότητα μπήκε στην παγίδα του επίπλαστου και παγιδεύτηκε.

Μεγάλες ομάδες ανθρώπων πίστεψαν έστω για λίγο στο όνειρο, κάποιοι ξέφυγαν, άλλοι είναι ακόμη εκεί, εγκλωβισμένοι και περιστρέφονται στο ίδιο σημείο.

Υπάρχει όμως ελπίδα να ξεφύγουν; Ναι υπάρχει,  συνειδητοποιώντας το ψεύτικο, το εικονικό, το επίπλαστο, και διεκδικώντας το αληθινό.

Η πραγματικότητα είσαι εσύ,  όλα τα άλλα είναι απλώς μια ψευδαίσθηση».

Άννα Μπουρμά

Το νέο single «Νομίζεις πως μιλάς» κυκλοφορεί από την Heaven Music.

 

Απολαύστε το νέο single «Νομίζεις πως μιλάς» ΕΔΩ: https://youtu.be/OWFWHEHuwkw

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΑΜΛΕΤ – Καλοκαίρι 2024

William Shakespeare ΑΜΛΕΤ Καλοκαίρι 2024 Σκηνοθεσία: ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ Στο ρόλο του Άμλετ ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΪΛΟΣ   Πρεμιέρα 29 Ιουνίου  Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών   Σε ένα

“Η δημιουργία” του Joseph Haydn | Ωδείο Αθηνών

“Η δημιουργία” του Joseph Haydn Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές βραδιές»~ Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών   Με ένα από τα