Ένας κήπος γεμάτος με καλοκαιρινές ιστορίες.

Ένας κήπος γεμάτος με καλοκαιρινές ιστορίες.

 

Η τραγουδοποιός Ευσταθία προγραμματίζει μαζί με τους εντιμότατους φίλους της, να πλημμυρίσουν με υπέροχες  μουσικές και  συναρπαστικές ιστορίες, την επίγεια Εδέμ του «ΖΑΖ», ενός ζωντανού, δημιουργικού κι εναλλακτικού χώρου, με την ολοκαίνουργια μουσική της παράσταση «Καλοκαιρινές Ιστορίες».

Καλεσμένοι της θα είναι  αγαπημένοι φίλοι της καλλιτέχνες,  που άλλοι μεν είναι γνωστοί σαγηνευτικοί “παραμυθάδες”, άλλοι τρυφεροί τροβαδούροι, όμορφες νεράιδες και μάγισσες εξειδικευμένες στην τέχνη της αποπλάνησης.  Θα διηγηθούν κι αυτοί τις ιστορίες τους και θα τραγουδήσουν μαζί της.

Από τις 28 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, στις 21.00  η Ευσταθία υποδέχεται τους:

Βαλερία Κουρούπη. 28 Ιουνίου.

Μαρία Κίτσου. 5 Ιουλίου

Βαγγέλη Γερμανό. 12 Ιουλίου

Ρένο Χαραλαμπίδη. 19 Ιουλίου

Γιώργο Χατζηπαύλου. 26 Ιουλίου

……………

«Καλοκαιρινές ιστορίες»

Το καλοκαίρι είναι πολυτραγουδισμένο, είναι αγαπημένο, είναι ποπ. Γι’ αυτό η Ευσταθία καλεί τους φίλους της σε μια μουσική παράσταση, που μυρίζει καλοκαίρι.

Η τραγουδοποιός, έχοντας τα τελευταία χρόνια δώσει  ενδιαφέροντα δείγματα θεατρικής γραφής, δημιουργεί μια μουσική παράσταση, που συνυπάρχουν αρμονικά  τραγούδια και κείμενα. Τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και  διασκευές , κείμενα  δικά της αλλά και άλλων αγαπημένων της συγγραφέων και ποιητών .

Μαζί με τους συνεργάτες της Γιώργο Πατσιώτη , Χάρη Μπότση , Μελίνα Ντελίκου και Βαγγέλη Παπαχριστόπουλο, υπενθυμίζουν ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά και μια κατάσταση που πάνω από όλα (οφείλει να) υπάρχει μέσα μας.

 

Παίζουν:

Χάρης Μπότσης :πιάνο, πλήκτρα

Μελίνα Ντελίκου: βιολί

Γιώργος Πατσιώτης: κιθάρα φωνητικά.

Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος  : Τύμπανα.

 

Με την υποστήριξη του MENTA FM.

Προβολή-Επικοινωνία: Brainco S.A

 

ZaZ, του Βίκτορα Κουρούπη

Λεωφόρος Λαυρίου 43 & Εσπερίδων 3, Κάντζα

Τηλ: 21 0665 8311

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Κέννυ & Φενού

Studio Μαυρομιχάλη   Κέννυ & Φενού  Πρεμιέρα: Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 Κάθε Τετάρτη στις 21:00 & Κυριακή στις 18:00 (για 8 παραστάσεις)   Ένα έργο

«Αρμένισμα στις θάλασσες»

                     «Αρμένισμα στις θάλασσες»                               Μία μουσική-αφηγηματική βραδιά            

Ραφαέλ Σανταντρέου Χωρίς φόβο

Ραφαέλ Σανταντρέου Χωρίς φόβο Η τεκμηριωμένη μέθοδος για να ξεπεράσουμε το άγχος, τις ιδεοληψίες, την υποχονδρίαση και οποιονδήποτε αβάσιμο φόβο Μετάφραση: Χριστίνα Αμαργιανού Σελίδες: 329,

ΓΚΙΝΤΙΚΙ στην Τεχνόπολη

ΓΚΙΝΤΙΚΙ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Τρίτη 9 Ιουλίου feat. Ιουλία Καραπατάκη + Σπέσιαλ Guest Η προπώληση ξεκίνησε! Γκιντίκι μια παρέα, μια μπάντα, αμέτρητα γλέντια. Έφτασε η στιγμή