Γιώργος Μπίλιος – «Διακόπτης»

Γιώργος Μπίλιος – «Διακόπτης»

 

Ο «Διακόπτης» είναι ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ που αντλεί τις επιρροές του από τα ποικίλα ακούσματα και την πολύχρονη εμπειρία του ερμηνευτή του στις σκηνές των live εμφανίσεων.

Ο Γιώργος Μπίλιος δημιουργεί έναν αριστοτεχνικά δομημένο δίσκο, εναλλασσόμενων διαθέσεων, που συνδέονται αρμονικά με την εξαιρετική ερμηνεία του.

Πολυπράγμων ο ίδιος έχει την ικανότητα να «εικονογραφεί» τις εννιά ιστορίες των τραγουδιών του και να αποδίδει με ακρίβεια και ευαισθησία τις λεπτές συναισθηματικές τους ισορροπίες.

Ο τραχύς ροκ ήχος, οι ανέμελες χαμηλόφωνες μπαλάντες, ένα αέρινο μπολέρο, τα ατμοσφαιρικά πνευστά με τζαζ αναφορές, συναντούν απρόσμενα το τρυφερό «Άστο το χεράκι σου» των Κώστα Καπνίση – Αλέκου Σακελλάριου το οποίο διασκευάζει με σεβασμό και γνώση ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και ερμηνεύει ο τραγουδιστής.

 

Το άλμπουμ «Διακόπτης» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλα τα δισκοπωλεία αλλά και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο τραγούδι στο παρακάτω link :

 

https://www.youtube.com/watch?v=4Ly8DownU3o

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Κράτα Με» Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα επανέρχεται δισκογραφικά και μας λέει «Κράτα Με», χαρίζοντας ακόμα μία επιτυχία που ακούγεται δυνατά! Το «Κράτα Με» είναι ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι, που «μυρίζει» συναίσθημα και

Περσεφόνη του Γιάννη Ρίτσου

Περσεφόνη του Γιάννη Ρίτσου Σκηνοθεσία, δραματουργική επεξεργασία Άσπα Τομπούλη Θέατρο Φούρνος από 22 Απριλίου 2024   Προσφορά προπώλησης Ticket Services έως 22/4: 10 € https://www.ticketservices.gr/event/giannis-ritsos-persefoni/

      ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΔΙ

                ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΔΙ                                από την Κυριακή 21 Απριλίου στις αίθουσες   Το ντοκιμαντέρ Χρήστος, το τελευταίο παιδί της Τζούλια Αμάτι, μια συμπαραγωγή Ιταλίας, Γαλλίας