Ελληνικό Παιδικό Μουσείο – Καλοκαιρινή Γιορτή 2018

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο – Καλοκαιρινή Γιορτή 2018

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο μας προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή που διοργανώνει την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ., στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, όπου στεγάζεται και λειτουργεί το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

 Πρόκειται για μια βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική, υπό το φως της… πρώτης πανσελήνου του φετινού καλοκαιριού!

 

H performer Pavlina Styl και η ορχήστρα της θα μας ταξιδέψουν μουσικά στο Παρίσι, στο Βερολίνο και στην παλιά Αθήνα, με ρετρό διάθεση, σε ρυθμούς swing, jazz-cabaret, tango και valse, ερμηνεύοντας μοναδικές ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

 

Αμέσως μετά, η μουσική συνεχίζεται και το κέφι ανεβαίνει με τις επιλογές του ραδιοφωνικού μουσικού παραγωγού, Θάνου Μαγδαληνού.

Εδέσματα και ποτά θα προσφέρονται, καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Τιμή πρόσκλησης: 20,00 €

 

  • Πληροφορίες & προμήθεια προσκλήσεων στα τηλ. 2103312995-6

 Τα έσοδα της εκδήλωσης απαλλάσσονται από φόρο και ΦΠΑ και θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και για την ανακαίνιση του εκθεσιακού χώρου, ώστε ακόμη περισσότερα παιδιά με τις οικογένειές τους να τον επισκέπτονται.

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Κτίριο Ωδείου Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β΄17-19, 106 75 Aθήνα

Τ. 2103312995 -6  | www.hcm.gr |  Facebook: HELLENIC CHILDREN’S MUSEUM

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –