7ο Αττικό Μουσικό Camp

7ο Αττικό Μουσικό Camp

2-13 Ιουλίου καθημερινά 9.30 πμ-13.30 μμ

 Για 7η συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο των θερινών προγραμμάτων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου διοργανώνεται το Αττικό Μουσικό Camp. Δέκα μέρες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και νέων μουσικών απ’ όλη την Αττική που θα λάβει μέρος στο φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου-Ταύρου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 χρονών και προσφέρει: σεμινάρια, ομαδικά και ατομικά μαθήματα, μουσικά σύνολα, παιχνίδι, μουσική ακρόαση και άλλα καθώς επίσης και συναυλίες, παραστάσεις από καταξιωμένους μουσικούς με ελεύθερη είσοδο.

 

Το Πνευματικό κέντρο στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες «γιατί η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα που μιλάει στο μυαλό και τις καρδιές όλων των ηλικιών απαλύνοντας τις δυσκολίες και βοηθώντας στο διάλογο των ανθρώπων και των λαών» Απόστολος Σιώκας  (Πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου)

 

Στόχος του Αττικού Μουσικού Camp είναι να προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε ένα ψυχαγωγικό περιβάλλον σε παιδιά και νέους, να προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους μουσικούς να μαθητεύσουν με πολλούς δασκάλους και να επικοινωνήσουν με διάφορες προσεγγίσεις. Επίσης να φέρει σε επαφή παιδιά με κοινά ενδιαφέροντα, να εμπλουτίσει με γνώσεις, πληροφορίες και μουσική εμπειρία την καλλιτεχνική έκφραση νέων μουσικών.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 60€ . Ειδικές εκπτώσεις

Α) Συμμετοχή δύο ή περισσότερα αδέρφια (-15%)

Β) Μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου-Ταύρου (-25%)

Γ) Μαθητές των σχολείων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (-25%)

Δ) ομαδικές συμμετοχές (κατόπιν συνεννόησης)

Ε) Παιδιά των θερινών προγραμμάτων του Δήμου

Για περισσότερες πληροφορίες:

Νίκος Χατζηελευθερίου: 6937430117

Χριστίνα Πολυκρέτη: 6978368294

Δήμος:  2104833230

 

Διεύθυνση: Δημοτικό Ωδείο, Ελευθερίας & Λυκούργου (σταθμός ΗΣΑΠ Μοσχάτο)

Επιμέλεια: Guitarte Ensemble, καλλιτεχνική διεύθυνση: Νίκος Χατζηελευθερίου

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! Σταυρός του Νότου

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! «Επιτελικώς Πάτος» Η προπώληση ξεκίνησε! Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου με νέα παράσταση!