Workshop: τσιμέντο και υγρό γυαλί

  Ο Κήπος Σεμινάρια διοργανώνει το
  Workshop: τσιμέντο και υγρό γυαλί

            Τρίτη 19 – Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, 18:00 – 21.00
Εισηγήτρια: Έρση Τσιαντζή

O Κήπος Σεμινάρια διοργανώνει το workshop : τσιμέντο και υγρό γυαλί. Το τριήμερο εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/6, την Τετάρτη 20/6 και την Πέμπτη 21/6, από τις 18:00 – 21:00 με εισηγήτρια την κα. Έρση Τσιαντζή.

Το τσιμέντο είναι ένα σύγχρονο υλικό με απεριόριστες δυνατότητες. Πέρα από τη χρήση του στον κατασκευαστικό τομέα, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρύτατα σε χρηστικές και διακοσμητικές εφαρμογές. Στόχος του workshop είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με το συγκεκριμένο υλικό και τις ιδιότητες του. Παράλληλα να δημιουργήσουν όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα με επικάλυψη από υγρό γυαλί.

Τι θα μάθεις /Τι θα πάρεις φεύγοντας:
– βασικές ιδιότητες και θεωρία του υλικού
– προετοιμασία μείγματος
– χρωματισμό μείγματος
– φεύγοντας ο κάθε συμμετέχοντας θα πάρει την δική του σύνθεση από τσιμεντένια χρωματιστά αντικείμενα

Το εργαστήριο απευθύνεται, σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το τσιμέντο και να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του ως ένα σύγχρονο υλικό κατασκευής καθημερινών αντικειμένων.

Απαραίτητα υλικά :
Ο κάθε συμμετέχοντας καλείται να φέρει ένα μεγάλο δοχείο παγωτού για ανακάτεμα του μείγματος και ένα μεγάλο μεταλλικό κουτάλι, μονωτική ταινία, γυαλόχαρτο, πλαστικά δοχεία (κεσεδάκια από γιαούρτι ή βιτάμ, πλαστικά ποτηράκια κ.α.) που θα χρησιμοποιηθούν για καλούπια, υγρά μαντηλάκια, γάντια μιας χρήσης.

Workshop : τσιμέντο και υγρό γυαλί
Τρίτη      19/6, 18:00-21:00
Τετάρτη  20/6, 18:00-21:00
Πέμπτη  21/6, 18:00-21:00

Εισηγήτρια : Έρση Τσιαντζή – Product Designer
Η Έρση Τσιαντζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σπούδασε Βιομηχανικό Σχεδιασμό στη Σύρο όπου τελειώνοντας αποφάσισε να πειραματιστεί περισσότερο με το τσιμέντο. Πλέον δουλεύει με το συγκεκριμένο υλικό, κατασκευάζοντας διακοσμητικά αντικείμενα εσωτερικού χώρου μέσα από ποικίλες τεχνικές.
Λαμβάνει μέρος σε bazaar προωθώντας τη δική της σειρά αντικειμένων, ενώ παράλληλα κάνει workshops σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, διδάσκοντας την τεχνική της κατασκευής αντικειμένων από τσιμέντο. CONCREαTE

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σε τρεις τρίωρες συναντήσεις (Τρίτη 19/6, Τετάρτη 20/6 και Πέμπτη 21/6, 18:00-21:00) και το συνολικό του κόστος θα είναι 50 ευρώ (45 ευρώ φοιτητών/ ανέργων).
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα υλικά.

Πληροφορίες / εγγραφές:
Κήπος Σεμινάρια, Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη,
τηλ: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
e: [email protected]
www.kipos-seminaria.gr,
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria

Γραφείο Τύπου «ΚΗΠΟΣ» Σεμινάρια :
Βάσω Μιδούχα, 6973 552599, [email protected]

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο