ΑΓΑΠΗ ΔΕΜΕΝΗ. Τι έγινε με αυτό το τραγούδι;

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΑΓΑΠΗ ΔΕΜΕΝΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ – ΣΤΙΧΟΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ακούστε τι είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το τραγούδι αυτό:

https://www.facebook.com/eleonora.zouganeli.official/videos/10155546986103176/

Ακούστε το τραγούδι στο YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=_nE0eOgms8Q

Κρατάτε στα χέρια σας, ή έχετε στους υπολογιστές σας και στα κινητά σας το νέο δίσκο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο ΠΟΥ ΜΕ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ.

Το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε, αυτό που λέμε προάγγελος του album, τα “Δεύτερα Κλειδιά”, είναι ήδη από αυτά που έχουν αγαπηθεί πολύ. Όχι μόνο γιατί το δείχνουν οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις, αλλά γιατί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του ήταν από αυτά που σταlive της Ελεωνόρας τραγουδήθηκαν σχεδόν αυτόματα. Σαν να το ξέραμε από πάντα.

Ένα ακόμα τραγούδι από το album αυτό έρχεται για να το αγαπήσουμε, να το τραγουδήσουμε, να μας συγκινήσει και να μας πει την ιστορία του. ΑΓΑΠΗ ΔΕΜΕΝΗ, σε στίχους και μουσική Γιάννη Χριστοδουλοπουλου.

Καλή Ακρόαση!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Που Με Φτάσανε Οι Έρωτες

Βρείτε το τραγούδι ΑΓΑΠΗ ΔΕΜΕΝΗ και τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://EleonoraZouganeli.lnk.to/PouMeFtasaneIErotesPR

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα φέρει τις εικόνες και όλο το καλοκαίρι του 2018 σε μια Νύχτα Καλοκαιριού στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  το Σάββατο 8 Σεπτέμβριου για μια μεγάλη συναυλία!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία στο Δελτίο Τύπου που επισυνάπτ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων