Νέα δράση του #[email protected] στην Οία, στο Canaves Oia Epitome

Νέα δράση του #[email protected] στην Οία, στο Canaves Oia Epitome

Συνδέοντας τον πολιτισμό με τον τουρισμό, το #[email protected] αναλαμβάνει τις εικαστικές παρεμβάσεις στο νεοσύστατο υπερπολυτελές συγκρότημα Canaves Oia Epitome που δημιούργησε ο διακεκριμένος όμιλος Canaves Oia στη Σαντορίνη.

Ακόμα ένας δυναμικός ξενοδοχειακός όμιλος στο δημοφιλές νησί, επενδύει στον Πολιτιστικό Τουρισμό και περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο, αποτελείται από 24 σουίτες που δικαίως χαρακτηρίζονται ως επιτομή της αισθητικής και των υψηλών υπηρεσιών διαμονής. Η ομπρέλα πολιτιστικών δράσεων #[email protected] Contemporary Art Platform, επιμελήθηκε και παρουσιάζει την εικαστική παρέμβαση υπό το γενικό τίτλο Abstraction and Gesture.

26 συμμετέχοντες καλλιτέχνες παρεμβαίνουν με το έργο τους στις σουίτες καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος με σημείο αναφοράς τη χειρονομιακή ζωγραφική. Οι εξπρεσιονιστικές αντιδράσεις των σημαντικών δημιουργών, έρχονται σε αρμονικό διάλογο με το μινιμαλιστικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της σύγχρονης μονάδας.

Το πολυεθνικό κοινό που διαμένει στο συγκεκριμένο συγκρότημα, έρχεται σε επαφή με αυθεντικούς πίνακες διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, αποκτά προσωπική εμπειρία με την εγχώρια εικαστική δημιουργία και έχει τη δυνατότητα να αγοράσει κάποιο έργο.

Εκθέτουν οι:

Μαρία Ανδρέου, Άννα Αντάρτη, Μάγδα Αποστόλου, Μάγδα Αστέρη, Βάσω Γιαννακοπούλου, Ελένη Γκινοσάτη, Δικαία Δεσποτάκη, Μιλένα Δημητροκάλη, Γεωργία Κοκκίνη, Βασιλική Κοσκινιώτου, Λίλα Κουφοπούλου, Αναστασία Κωνσταντάκου, Νάντια Κωνσταντοπούλου, Χριστίνα Λουκίδη, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Μαρία Μπάχα, Βασιλική Μπλούκου, Ελένη Παυλοπούλου, Σπυρίδων Πετράκος, Διονυσία Σεγγούνα, Μαίρη Στεφάνου, Αστέριος Τόρης, Γεωργία Τρούλη, Νίκος Τσαρουχάς, Δήμητρα Φακάρου.

Το #[email protected] Contemporary Art Platform είναι ο επίσημος φορέας παραγωγής πολιτιστικών θεαμάτων που ειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό.  Τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Σχεδιάζει και διοργανώνει πολιτιστικά δρώμενα για λογαριασμό των επιχειρηματιών του τουρισμού που θέλουν να αξιοποιήσουν τον πολιτισμό ως στοιχείο διαφοροποίησης και να αναβαθμίσουν διανοητικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

https://canaves.com/el/canaves-oia-epitome/

https://www.facebook.com/restartcontemporary/

 

Share:

More Posts

KAΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ «RELOADED X-MAS SPECIAL»

KAΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ «RELOADED X-MAS SPECIAL» Με τον ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΣΦΗ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΑΛΙΑ και τον ΖΗΣΗ ΡΟΥΜΠΟ Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά

O Γιος του Φλοριάν Ζελλέρ

Ο  Γ Ι Ο Σ του Φλοριάν Ζελλέρ   Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος   Κεντρική Σκηνή 5.12.2019 – 12.04.2020 Ο 17χρονος Νικολά περνάει μια δύσκολη φάση

Send Us A Message