Δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας από τη σχολή «Μοντέρνοι Καιροί»

Δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας από τη σχολή «Μοντέρνοι Καιροί»

Η σχολή “Μοντέρνοι Καιροί” οργανώνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τμήμα προετοιμασίας για την καλύτερη παρουσία των σπουδαστών στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, και  στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής μας.

Τα μαθήματα προετοιμασίας είναι δωρεάν.

Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές της Σχολής με μακρά πορεία στο θέατρο και ιδιαίτερη εμπειρία στις ειδικές απαιτήσεις των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα διδάσκουν οι καθηγητές της σχολής :

Κώστας Νταλιάνης (Υποκριτική), Εβίτα Παπασπύρου (Υποκριτική) ) Φάνια Νταλιάνη (Αυτοσχεδιασμό), Βασίλης Γεωργοσόπουλος (Κίνηση)

Ο αριθμός των μαθητών στο τμήμα προετοιμασίας είναι περιορισμένος και γίνεται κατόπιν επιλογής της σχολής. Για να ενταχθείτε στο τμήμα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου πρέπει να τηλεφωνήσετε στη γραμματεία της σχολής, να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, και να κλείσετε ραντεβού για συνέντευξη με τη Διεύθυνση της σχολής.

Στόχος είναι η θεατρική εκπαίδευση αλλά και η εστίαση στις προσωπικές ανάγκες του κάθε υποψηφίου, η ψυχολογική τόνωση, η εξερεύνηση των εκφραστικών του δυνατοτήτων, η ανακάλυψη και προβολή των ιδιαίτερων χαρισμάτων του, έτσι ώστε κάθε μαθητής να αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή προσωπικότητα.

Σ’ αυτό οφείλεται και το εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας, στις εξετάσεις, κάθε χρόνο.

Τα μαθήματα ξεκινούν  στις 6  Ιουλίου και διαρκούν έως 8 Αυγούστου και ξεκινούν πάλι 25 Αυγούστου έως 17 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και όσο διαρκούν οι εξετάσεις του θα γίνουν εξατομικευμένα μαθήματα ανάλογα με την ημερομηνία που εξετάζεται ο κάθε υποψήφιος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα Υποκριτικής, Ποίησης, Κίνησης, Αυτοσχεδιασμού και Τραγουδιού. Τα κείμενα επιλέγονται, μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο, από τους διδάσκοντες καθηγητές έτσι ώστε να αναδεικνύουν όσο γίνεται καλύτερα τον κάθε μαθητή.

Μοντέρνοι Καιροί | Ευρυμέδοντος 4,Κεραμεικός |
 210 3470 670,693 2454 812, 697 7217 492
καθημερινά από 12 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Η γραμματεία της Σχολής θα λειτουργεί από τις 25/08 καθημερινά από 6 μ.μ. έως 8 μ.μ.

Email:  [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/modernoikairoi

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»   Στίχοι – Μουσική: Σώτης Βολάνης   Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:  https://IliasKampakakis.lnk.to/PosoMouLipi «Πόσο

Τάμτα «Άλλο Τι Λέω»

Τάμτα – Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω» Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά