Νέο Digital Single “La Bambola” από την Εύα Μπάιλα

Η InSideOut music web promotion με χαρά υποδέχεται την Εύα Μπάιλα στο δυναμικό της, μια τραγουδίστρια που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα χώρας, έχοντας αρκετές πετυχημένες επίσημες κυκλοφορίες και σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως, Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή κ.α. Σήμερα έχοντας στις αποσκευές της όλες εκείνες τις εμπειρίες και την ωριμότητα που χρειάζεται,

έρχεται και μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο «La Bambola», μια ιδιαίτερη πρόταση μέσα από την συνεργασία της με τον Ιωάννη Σκουλά, ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποίησε όλο το εγχείρημα της διασκευής σε στίχους του Σωτήρη Μπίσδα, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και στα μουσικά δρώμενα της χώρας, ελπίζοντας να αγαπηθεί το τραγούδι το ίδιο και από το κοινό, που είναι και ο τελικός αποδέκτης.

Ακούστε το εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=m7I4ACNOo1c

 

Η Εύα Μπάιλα, γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Σύρο και την Κω, από μικρή ηλικία έδειξε πως το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη. Έτσι, σε ηλικία 5 χρόνων, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και στην συνέχεια μαθήματα φωνητικής για να μπορέσει μελλοντικά να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αρχικά ξεκίνησε ερασιτεχνικά να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις και να τραγουδάει σε κάποιους ρόλους όπου εκεί κατάλαβε συγκεκριμένα ότι η τέχνη της μουσικής ήταν η μεγάλη της αγάπη.

 

Στην καριέρα της έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως, Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή κ.α. Η προσωπική της δισκογραφία ξεκίνησε με την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Να παίζει το τρανζίστορ» όπου με αυτή κατάφερε να ξεχωρίσει, και στην συνέχεια να συνεχίσει την διαδρομή της στα μουσικά μονοπάτια προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα στον χώρο του τραγουδιού. Ακολούθησαν και αρκετά κομμάτια όπως…..«Ένοχος» «Την κάνω» «Θα μαι πάντα εδώ» «Ξενυχτάς» κ.α.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο