«ΣΟΚ»   το άπαιχτο έργο του Γιώργου Σκούρτη

                                Studio Κυψέλης

            Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, Κυψέλη, τηλ. 210 8819571                  «ΣΟΚ»   το άπαιχτο έργο του Γιώργου Σκούρτη     σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανου

                                    Έρχεται τον Νοέμβριο

Μετά το «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» της περσινής θεατρικής σεζόν, το οποίο συγκέντρωσε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, οι «Θεατρίνων Θεατές» ετοιμάζουν τη νέα τους φιλόδοξη παραγωγή. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο άπαιχτο έργο του Γιώργου Σκούρτη, «ΣΟΚ», που θα φιλοξενηθεί μεταξύ άλλων στο στέκι τους, στο Studio Κυψέλης, στις αρχές Νοεμβρίου.

 

Ο Γιώργος Σκούρτης είχε δει παραστάσεις των «Θεατρίνων Θεατές» κι όταν τον προσέγγισε ο Γιώργος Λιβανός, ο οποίος λατρεύει το ακριβό θεατρικό του έργο, τού έδωσε το «ΣΟΚ» που πιστεύει πολύ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο πολιτικό έργο, το οποίο καυτηριάζει με δεινότητα τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς μας. Άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, παλεύουν να επιβιώσουν, συγκρούονται με τους εφιάλτες της καθημερινότητας και τα γεγονότα τούς καθιστούν διαρκώς σε καταστάσεις ΣΟΚ… Ο Λιβανός άρχισε ήδη την προετοιμασία του φιλόδοξου εγχειρήματος, στηριζόμενος πρωτίστως στη δυνατή ομάδα του που δίνει τον καλύτερο εαυτό της στις παραγωγές του.

Η ταυτότητα της παράστασης

 

Σκηνοθεσία – φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός

Σκηνικά – κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Μουσική: Σάκης Τσιλίκης σε στίχους Γιώργου Σκούρτη

Φωτογραφίες: Zώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης & Κώστας Βολιώτης

Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρέας Ζαχαριάδης

Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής

Προβολή – επικοινωνία: Νατάσα Παππά

 

 

Πρωταγωνιστούν: Καίτη Ιμπροχώρη, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Νίκος Χαλατζίδης, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη, Λίλη Τέγου, Ζωρζέτ Μιρόν και ο Ανδρέας Ζαχαριάδης.

 

Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη.

 

Το βιβλίο – πρόγραμμα της παράστασης θα εκδοθεί από τις εκδόσεις «Αιγόκερως».

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα